Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF
-40%

Cavallo Cadine ridebukser

Produkt-ID: 36344

DKK 989,40
DKK 1.649,00
(Prisen er inkl. moms)
Cavallo Cadine ridebukser
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Cavallo Cadine ridebukser
Beskrivelse

Beskrivelse

Cadine ridebukser fremstillet af Micro Premium har moderigtige detaljer såsom farverige knapper, feminin pasform, lynlåslommer og distinkte syninger som betoner looket. Den særlige pasform gavner figuren og er ekstremt trendy og komfortabel. Tilgængelig i Stoff 770 micro premium og Stoff 264 jeans.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Store bukser
0 Likes

Har disse bukser nu et halvt år og ville ikke savne dem mere :) Hun er super behagelig og robust og også utroligt smart :) Prisen er ret høj, men det er det bestemt værd !!!

Favorit!
0 Likes

Jeg kan godt lide disse i modellen, som er lidt lavere i taljen. Dejligt med knapperne og den brune farve! De har lynlåse, der passer til mobiltelefonen. Fantastisk smuk og god kvalitet og holder formen på trods af mange vaske. Kun en ulempe, og det er, at de ser ud til at være ovre nu, hvor jeg ville bestille et par flere.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.