Få 12% rabat på ALLE dækkener fra Horze & B Vertigo!
Spar nu

Horze Daniela dameridebukser med silikonegrip

Produkt-ID: 36037

DKK 499,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Daniela dameridebukser med silikonegrip
DKK 499,00
Horze Bambus Ridestrømper
DKK 69,00
Horze Daniela dameridebukser med silikonegrip
Beskrivelse

Beskrivelse

Klassiske ridebukser der er flotte ud på enhver figur.


Traditionel stil kombineret med frisk silikoneprintet sæde- og lårområde, der giver din yndlingspasform en moderne opdatering. Den høje talje på disse traditionelle ridebukser er komfortabel og støttende, og lidt højere bagpå. Ridebukserne har et flot bid-print på tone-i-tone sædet der giver et unikt look. Klassiske farver der er helt rigtige til træning og de fås også i hvide til stævne.


Egenskaber:


  • Design med flatterende høj talje
  • Ekstremt komfortable
  • Taljen er højere bagpå for støtte
  • Silikoneprintet sæde og lår med bid-design
  • Én lynlåslomme foran

Teknisk beskrivelse:


Vævet 73% bomuld, 25% polyester, 2% elastan.


Vaskeanvisning:


Maskinvaskes ved 40 grader med vrangen ud og med lignende farver. Brug ikke skyllemiddel.


Gennemsnitlig vurdering
4.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Kan ikke gå galt!
12 Likes

Jeg har for nylig købt disse bukser fra online. Jeg har ikke prøvet denne stil før og troede, jeg ville prøve den. Jeg red bare et par gange i dem allerede, og de er komfortable! Jeg kan godt lide den mængde greb, de har, og jeg kan godt lide, hvordan de er bits! Jeg har ikke set noget lignende før. Jeg bestilte en amerikansk 26, og de var lidt løse, men så igen, jeg kan ikke lide dem tæt. Jeg har normalt en jean størrelse 4/6. Plus prisen er stor!

Daniela FS Silikone bukser
10 Likes

Jeg har ejet 2 par af disse i cirka 3 måneder og bærer dem mindst 3-4 gange om ugen og elsker dem absolut, meget godt lavet og behageligt, de hjælper også med at skjule min mumebuk og blive sat!

Dejligt, men ubehageligt!
6 Likes

Så begejstrede for at få denne bukser! Men var utroligt skuffet .. siger, at det skulle være så godt og behageligt, men ikke nøjagtigt !! Det var så stift og ru i stoffet, at jeg følte, at jeg ikke kunne trække det ordentligt, selvom det var i den rigtige størrelse. Der var heller ingen god strækning! Så denne bliver sendt tilbage med det samme ..

Daniela hørte silikone
4 Likes

Bukserne er behagelige at have på. Farverne svarer til billederne. Det ser ikke kun godt ud, det giver dig også mulighed for at stikke i sadlen. Den højere klipte linning er meget behagelig. Fra størrelsen vil jeg sige, køb 1 størrelse større. Jeg er 169 cm 55 kg tunge tøj størrelse 36. I størrelse 36 ville jeg være for stram på lårene. I størrelse 38 passer den som en handske. Ikke for stram og ikke for langt. En ærbuk, som jeg gerne vil anbefale. Fuld score

Jeg er begejstret
3 Likes

Bukserne er fantastiske til prisen! Klædt og godt følt. Dejligt, solidt stof, god pasform. Jeg ville ikke have forventet, at det ville være så stort. Hvis hun holder det i et stykke tid nu, helt top!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.