FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

B Vertigo Kimberley Pro-Active ridebukser, knæforstærkning,

Produkt-ID: 36405

DKK 1.090,00
(Prisen er inkl. moms)
B Vertigo Kimberley Pro-Active ridebukser, knæforstærkning,
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
B Vertigo Kimberley Pro-Active ridebukser, knæforstærkning,
DKK 1.090,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
B Vertigo Kimberley Pro-Active ridebukser, knæforstærkning,
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse fantastiske ridebukser af højkvalitets tekstil er det ultimative valg for mode, komfort og funktion.


Sæsonens hotteste farver vækkes til live i et par lækre, stilige og slidstærke dameridebukser. Disse højtaljede ridebukser har den nyeste farve fra B Vertigo og passer til mange af produkterne i sæsonens kollektion. Den flotte farve vil se fremragende ud når du rider på enhver hest og du vil elske sommerridningen i disse ridebukser med en kontastfarvet stribe.


Egenskaber:


  • Ridebukser i høj kvalitet til den aktive kvindelige rytter i sæsonens hotteste farve
  • Holdbare og funktionelle
  • Fremragende komfort for enden af benet
  • Normal talje
  • Indersøm 74 cm

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 92% polyamid, 8% polyurethan.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 40°C. Lufttørres for at bevare formen. Brug ikke skyllemiddel. Må ikke tørretumbles.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Bukser i høj kvalitet
0 Likes

Normalt køber jeg bukser i str 38, men disse bukser 40 var bedre :) Bare den rigtige længde! Ofte er ridebukser ellers velegnede, men for lange. Jeg er 160cm høj. Ser godt ud på jorden og meget komfortabel! Blev ikke vasket en gang og bukserne skrumpede ikke ned, eller farven gik ud osv. Jeg kan anbefale at købe! :)

Størrelse: Normal
Gode bukser
0 Likes

Jeg har brugt video i et halvt år, og de gode har været. Stilfuldt og behageligt føles materialet af høj kvalitet og holdbart.

Størrelse: Normal
Rigtig god ridebukse!
0 Likes

Komfortabel og fleksibel i én applikation. Fantastiske detaljer og en høj talje er også et plus for mig!

Størrelse: Normal
Fantastiske bukser, jeg er forelsket!
0 Likes

Jeg tror, jeg sjældent havde bukser, der passer så godt! Stoffet er superkomfortabelt og selv med mig er bukserne passende lange - jeg er 1,83 m og har altid sindssyge problemer. Jeg er virkelig spændt og ser frem til den første mission. ;)

Størrelse: Normal
Bedste ridebukser nogensinde!
1 Likes

Jeg købte Kimberly Pro-active Self Seat-bukser i blå. De er faktisk smukkere personligt end online. De kører lidt større end Ellen- og Victoria-bukserne. Jeg modtog så mange komplementer på disse (mit første par B Vertigos), at jeg straks bestilte to flere par mere. Stoffet er meget behageligt. Det føles som om de giver dig et dejligt kram uden at skabe den frygtede muffinsplade. Stylingen er meget, meget tilgivende og super smigrende. Efter at have modtaget så mange komplimenter på mine Kimberly Pro-aktive selvsædesbukser (blå) bestilte jeg et par Victoria-sædesæder i brunt og et par Ellen-sæde-bukser. Jeg er meget tilfreds med alle tre par af mine nye B Vertigo-bukser, men dette er mine favoritter. Faktisk er de så fantastiske, at jeg ikke kan vente med at køre, selv i vores 110+ graders vejr. Kimberly-bukserne kører en smule større end Victoria- og Ellen-bukserne. Disse bukser er meget komfortable, holdbare og ekstremt figurflatterende. De giver dig et dejligt kram uden at skabe den frygtede muffins top.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.