Ridehandsker

Ridehandsker

Ridehandsker beskytter og giver et godt greb om tøjlerne. Vælg mellem ridehandsker i mange stile og farver, til hverdagsridning eller stævner.
176 artikler

Køb Ridehandsker på horze.dk

På horze.dk kan du shoppe komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Du skal blot bestille online og nyde disse fordele:

🚚

Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr.

💳

Mange betalingsmetoder og køb på konto

Gratis returnering

📞

Gratis kundeservice og chat

Horze tilbyder ridehandsker til alle sæsoner i modeller og materialer der passer til enhver disciplin.

Ridehandsker er en essentiel del af ethvert udstyrsrum og fås i sjove farver, materialer og modeller der passer til dine behov. Vælg sommerhandsker til at beskytte dine hænder og give bedre greb om svedige tøjler i det varme vejr. Sommerridehandsker er lette og ventilerede for at give komfortabel beskyttelse af dine hænder og bevare følingen med tøjlerne. Vinterhandsker har et ekstra, varmt lag men bevarer kontakten med biddet og giver et godt greb om tøjlerne. Valget mellem læder eller tekstil giver dig mulighed for at finde de handsker der passer til dine specifikke behov.

Stævnehandsker fra Horze er slanke og klassiske, for at give en flot finish på banen.

Lette allround handsker til stævner eller undervisning vil se professionelle og elegante ud på banen. Beskyt dine hænder med alsidige handsker og hold godt fat om tøjlerne med et par farverige handsker fra Horze. Træning fra jorden kræver også lidt beskyttelse, for at undgå skader fra longelinen eller træktovet når hesten giver modstand. Beskyt altid hænderne med handsker når du fører hesten op i eller ned fra traileren. Nogle af vores lette valgmuligheder har gummiknopper som giver mere greb. Pligterne i stalden bliver sjovere når du vælger de rigtige handsker til fx at bære spandene eller når der skal muges ud i koldt vejr.