« Tilbage / Rytter / Ridetøj til børn / Ridehandsker til børn

Roeckl Roeck-Grip ridehandsker, junior

DKK 249,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt

Få din påskegave - Spar 15% fra 600 kr og 20% fra 1000 kr

Shop nu

Kopier kode: EASTER
Køb for 600kr +, spar 15%. Køb for 1000kr, spar 20%. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabat på en bestilling (fx 50kr. rabatkupon), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 07.04.2024.
Farve: Black
Black Roeck-Grip ridehandsker, junior
Cream light yellow Roeck-Grip ridehandsker, junior
Størrelsesguide
Size A-CM
3 8 cm
3.5 9 cm
4 10.5 cm
4.5 11.5 cm
5 13 cm
5.5 14 cm
6 15 cm
Tilbage

Brug et målebånd til at måle omkring den bredeste del af hånden, eksklusive tommelfingeren. Størrelsen i tommer er din handskestørrelse. Mål din højre hånd hvis du er højrehåndet, og venstre hvis du er venstrehåndet. Vi anbefaler at du runder op til nærmeste halve tomme.

Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

En mindre version af originalen: ROECK-GRIP JUNIOR udviklet af ROECKL, er de perfekte handsker til børn som elsker at ride. Og meget håndgribelige. Som det ofte er tilfældet, er de afgørende faktorer detaljerne og især valget af materiale.Og nu fås de også i farven marine. ROECK-GRIP® er ekstremt åndbare, elastiske og smidige. Kort sagt: de passer perfekt til børnenes hænder. På samme tid sikrer de et fremragende greb og giver den nødvendige føling med tøjlerne. Handskeproducenterne fra München fokuserede også på fremstillingens kvalitet: handskernes forskellige dele er omhyggeligt syet sammen i hånden. En maksimalt accepteret sømstørrelse på en millimeter er blot et valgt kvalitetskrav, for komfort kan ikke måles.Det er udskæringer og proportioner som gør hele forskellen. Det er her ROECKL nyder godt af mere end 175 års erfaring i kunsten at fremstille handsker. Praktisk: ROECK-GRIP JUNIOR kan maskinvaskes ved 30° Celsius (86° Fahrenheit). Den karakteristiske lukning, med det stilige håndlogo, sørger for at handskerne sidder sikkert omkring håndleddet.

Teknisk beskrivelse:

Håndryg: ROECK-GRIP®.Håndflade: ROECK-GRIP®.Egenskaber: håndled med velcrolukning, kompatibel med touchscreen.

Produkt-ID: 304565

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: