Spar 10% på hele din næste ordre over 800 kr!*
Få koden

Horze HaloRider ridehjelm VG1.

Produkt-ID: 30015

DKK 293,40
DKK 489,00
(Prisen er inkl. moms)
Størrelsesguide
Leveringsklar
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze HaloRider ridehjelm VG1.
DKK 293,40
DKK 489,00
Horze HaloRider ridehjelm VG1.
Beskrivelse

Beskrivelse

En attraktiv hjelm der kombinerer stil med funktion.


Mikrofibre giver hjelmens yderside et elegant look med vand- og smudsafvisende egenskaber, mens designet giver fremragende sikkerhed og beskyttelse. De ventilerede paneler foran og bagpå giver god og behagelig luftgennemstrømning på varme dage.
Ventilerende egenskaber er vigtige for at bevare koncentrationen under ridning og bidrager til en bedre præstation. Denne hjelm har en fremragende pasform som giver ekstra støtte og forhindrer den i at glide eller bevæge sig. På trods af en ekstra beskyttende overflade er hjelmen stadig let og stilig. EPS-skallen giver beskyttelse mod stød og holdbarhed.


Egenskaber:


  • Aftagelig inderforing
  • Justerbar, polstret hagerem
  • Mange farvevalg
  • Holdbar mikrofiberdækket EPS-skal
  • Ventileret
  • EN 1384:2012 + VG1 01.040 2014-12 godkendt

Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Super god hjelm
11 Likes

Super hjelm med et godt og enkelt design. Den sidder rigtig godt på hovedet, tager godt imod stød fra fald og så er den behagelig at have på. Eneste ulempe er at den giver en en streg i panden efter brug.

Kjempebra hjelm!!
10 Likes

Den er bra!Rimelig pris .. Og den er bedre enn en hjelm jeg har kjøpt for nesten 1000kr.. ANBEFALES!!

Top Helm!!!
9 Likes

Top Qualität, sitzt Perfect und ein toller Preis. Optisch ein echter Hingucker.

Overraskende bra hjelm!
8 Likes

Overraskende bra hjelm! Den sitter som ett skudd og er rimelig. Bruker den når det går hardt unda.

7 Likes

Svært god ridehjelm, som sitter behagelig og bra. Er veldig lett og få av og på, og er ikke tung og ha på hodet i forhold til mange andre hjelmer ! Den gnager ikke, og er vedig myk i stoffet ! ANBEFALES !

TOP!
7 Likes

Hatte den Helm erst zum zweiten Mal auf, als ich einen Reitunfall hatte. Ich hatte dank des Helms "nur" eine Gehirnerschütterung, ohne den Helm wäre sicher mehr passiert. Dazu sieht der Helm sehr schön aus und ist angenehm zu tragen. Jetzt nach dem Unfall bestelle ich mir wieder diesen tollen Helm.

Reithelm
6 Likes

Ich habe ganz spontan den Reithelm in Hannover bei den German Classics bei HORZE gekauft. Super Preis- Leistungsverhältnis, habe bislang immer mehr für einen Reithelm ausgegeben. sitzt perfekt optisch schöner Helm

Toller Helm, viele Kombinationsmöglichkeiten
6 Likes

Der Helm war ein guter Kauf, wir haben nicht alltägliche Farben gewählt mit braun, vergleichbare Helme sind um einiges teurer. Ärgerlich war nur die ständige Preisänderung bei dem Helm, wir haben ihn bestellt, bekommen er passt auch und einen Tag später ist er 10 Euro günstiger. Wir mussten dann neu bestellen und den alten zurück schicken, viel Arbeit aber hat sich gelohnt. Sind zufrieden.

5 Likes

Nettopp kjøpt denne ridehjelmen. Rimelig i forhold til tidligere hjelmer jeg har kjøpt. Lett og behagelig hjelm.

5 Likes

Jeg er snart faldet af et par(mange) gange med min, og man kan slet ikke se det på den. Kan godt lide det enkle look, den har en fin pasform, og den er billig. Alt i alt en rigtig rigtig god ridehjelm :)

Preis-Leistung stimmen
5 Likes

Der Helm fällt klein aus, musste mir eine Helmnummer größer bestellen als üblich. Dafür sitzt der Helm gut und ist optisch ansprechend, habe ihn zweifarbig gekauft. Für den Preis kann man sich nicht beschweren.

super duper ridehjelm!
5 Likes

Kjøpte denne hjelmen for ca 1år siden og er auper fornøyd! Har den som er svart og svart begge delene er svart både hjelm og metall. Super stilig altså! Min favoritt! Har hatt mange fløyels hjelmer noen har blitt knust og noen bare tøyet rrvna eller lignede. Er super fornøyd! Svært slitesterk! Har brukt sen omtrent hverdag i et år. Og ikke en ripe! <3

Super pasform
4 Likes

En super ridehjelm til ikke så mange penge. Hjelmen sidder godt tæt, og jeg har ellers haft problemer med at finde en hjelm der ikke sad løst på hovedet. Polstringen på hageremmen har jeg haft glæde af, da jeg får rigtigt meget frodt eksem, og den irritere ikke huden når der er polstring på, hvor jeg med min gamle ridehjelm fik mærker på hagen efter remmen. Har haft et fald med ridehjelmen, og det var endda lige ned på asfalt, da hesten fik et chok og hoppede til siden. Hjelmen tog rigtigt godt i mod stødet, og blev næsten ikke slidt, og da jeg vaskede den med en fugtigt klud bagefter, kunne det næsten ikke ses at den havde været nede og skrabe asfalten! :) Der var i hvert fald ingen øm nakke eller hoved til mig dagen efter! Desuden syntes jeg designet er rigtigt godt, og meget simpelt uden alt for meget gøj, uden at være alt for "fin" og stadig sporty, hvilket jeg tror mange vil være glade for. Så alt i alt en rigtigt god ridehjelme, til billige penge! :) Den tager fint imod stødet er min erfaring og så et elegant stil rent design.

Super Reithelm
3 Likes

Habe diesen Reithelm nun seit fast einem Jahr im täglichen gebraucht. Der Helm sieht super aus, und lässt sich gut tragen. Man schwitzt kaum unter dieser Kappe. Ich trage diese Kappe sehr gerne, da diese auch nicht zu riesig aussieht.

Virkelig god hjelm
3 Likes

Det er en virkelig god hjelm, den holder længe, og man kan næsten ikke se den er brugt. Er meget tilfreds med prisen, da man for rigeligt for pengene.

2 Likes

Jeg er rigtig glad for denne ridehjelm. Perfekt pasform til mit hoved og beskytter som den skal ved fald. Har gjort sådan da jeg faldt af sidst - at jeg ikke fik en slemmere hjerterystelse end jeg gjorde. Dejlig hjelm.

Perfekt :*
2 Likes

Ich muss sagen, es ist echt ein schöner Helm. Habe ihn jetzt knapp 1 Jahr. Damals hatte ich einen Reitunfall. Der Helm hat mir mein leben gerettet und ich bin mit einer leichten Gehirnerschütterung davon gekommen. Ich habe dem Helm echt viel zu verdanken. Der Helm schützt nicht nur gut er sieht auch noch gut aus. Er macht den Kopf nicht so fett wie es andere Helme tun :DD Ich kann den Helm für den Preis nur 100% Empfehlen :)

.
2 Likes

rigtig god ridehjelm. når jeg rider kan jeg næsten ikke mærke jeg har ridehjelm på. den er slidestærk og hvis den bliver lidt snavset er det bare at køre en våd klud over og så er den så god som ny:)

Keinen "dicken Kopf" mehr!
1 Likes

Diesen Reithelm würde ich immer wieder kaufen! Erstens sieht man damit nicht mehr aus, als hätte man sonst was aufm Kopf, zweitens ist er sehr leicht und drittens drückt er nicht. Bin begeistert!

Super Helm
1 Likes

Endlich mal wieder ein neuer Helm musste her- und der Halo Rider hat mich sofort begeistert und in seiner Nutzung bislang nicht enttäuscht. Wirkt optisch nicht ganz so wuchtig, leicht und ist nach Eintrage-Phase bequem:-)

1 Likes

Flot hjelm, ikke alt for pyntet. Holder godt, dog ikke så svedtagende. Men man for hvad man betaler for, rigtig god hjelm, sidder perfekt på hovedet.

God ridehjelm til få penge.
1 Likes

Man får, hvad man betaler for, måske ser den ikke toptjekket ud, men den holder, og den sidder godt, og den koster ikke en bondegård.

God, men.
1 Likes

Jeg har haft ridehjelmen i 2-3 år nu og jeg har ALDRIG haft nogle problemer med den. Det er først nu at den er ved genere mig, ved at gnave lidt foran på min pande og giver mig et rødt mærke (som bliver er i nogle timer..)

1 Likes

Har aldrig været mere utilfred med en hjelm end denne. Super dårlig pasform synes jeg, hvis man slog lidt på skærmen røg den ned i næsen - til trods for vi i butikken havde fået af vide, den passede perfekt. hellere ofre lidt flere penge så.

Super hjelm!
1 Likes

Veldig bra hjelm til rimelig pris ! Hatt min hjelm i 4 år og den er fortsatt like fin! Anbefales!

Super helm
1 Likes

Ich bin sehr zufrieden mit dem helm ... er ist sehr günstig und gut haltbar... ich habe ihn jetzt schon 2 wochen im gefrierfach und kann es immernoch essen

Super god ridehjelm!
1 Likes

Super ridehjelm med et flot design, altså i mange farver. Et meget godt udvalg og prisen er ikke så meget i forhold til hvor lang tid den holder. Jeg har brugt den samme hjelm fra Halo Rider i 5 år og hjelmen er hverken ridset eller gået i stykker :) Den bliver dog lidt sjovt når den får vand på sig, stoffet eller hvad det nu er kommer til at rynke lidt. ;P Men en god hjelm i stort udvalg af farver :)

Super god hjelm!
1 Likes

Jeg synes at det er en rigtig god hjelm, den sidder godt på hovedet og den er ikke ubehagelig at have på, på nogen måde. Jeg har selv købt en for mindre end en uge siden og jeg er rigtig glad for den.

Review
1 Likes

I had this helmet 4-5 years and i have fallen whit it and it's still the same how we bought it. I got a new helmet on summer, now my sister has the same halorider . The price is good and i like the styling, simple and nice. It's not cold at Finlands winters (-30 celsius) and not too warm at the summers (+30 c). It fits nicely and it's easy to wipe/ clean. I don't have eny bad things about this helmet! :)

Super!:)
1 Likes

Kjøpte denne for noen måneder siden, og den funker helt fantastisk!! Den ser ganske fin ut, og jeg bare elsker den! Men man må finne akkurat perfekt str, siden det ikke går an å justere det på selve hjelmen.. Men totalt sett er den skikkelig bra!!

Super ridehjelm til pengene!
1 Likes

Jeg vil gerne anbefale denne ridehjelm som jeg har haft i mange år efterhånden. Jeg synes den sidder rigtig godt, også fordi den ligesom sidder "længere nede" om hovedet, end mange af de andre ridehjelme jeg prøvede, hvilket gør at jeg føler mig mere sikker. Den har et pænt og klassisk design og at man kan vaske foret inden i er også kun et plus! Jeg skal snart have en ny, og overvejer stærkt at købe denne igen, da den har en god pasform og fordi man får super meget hjelm for pengene! -Klart en hjelm jeg kan anbefale

Beste hjelmen jeg har hatt!
1 Likes

SUPER hjelm med myke og gode puter inni hjelmen, sitter bra, og enkel å stille! Tørker VELDIG fort etter en våt og lang ridetur! Absolutt verdt prisen :) Størrelsen er akkurat som den skal! Anbefales på det sterkeste!:D

Mega god!
1 Likes

Rigtig god ride hjelm der har holdt i 2½ år (den er desværre blevet for lille) den har holdt til meget, og redet mig fra en hjernerystelse 2 gange. rimelig pris for en så god ride hjelm:)

Toller Helm zum Spitzenpreis!
0 Likes

Mittlerweile hat unsere ganze Familie diesen Helm. Er hat eine tolle Passform, einen guten Sitz und drückt nirgends. Die gute Belüftung sorgt auch im Sommer nicht für verschwitzte Köpfe. Durch die große Farbauswahl findet Jeder den Helm, der ihm gefällt.

0 Likes

Sitzt sehr gut, Größe stimmt genau und sieht gut aus (trägt nicht so auf!)

0 Likes

Gut sitzende Reitkappe und sogar mit raus nehmbaren Innenleben zum waschen. Bin sehr zufrieden :)

Kleiner Preis, große Qualität.
0 Likes

Der Helm ist ein super Helm für den Preis. Geht nicht schnell kaputt, hällt viel aus bei Stürzen, sieht gut aus und hat eine schöne Passform. Ich würde ihn immer wieder kaufen!

Horze InCase velour ridehjelm
0 Likes

Super god og funktionel ridehjelm. Jeg købte denne ridehjelm til stævnebrug og den er bare super flot og den sidder rigtig godt på hovedet. Man får meget for pengene. Jeg har anbefalet denne hjelm til andre.

God pasform!
0 Likes

Moderne og god ridehjelm med fin pasform og flot design til en fair pris. Den sidder behageligt, og klemmer ikke på hovedet.

0 Likes

Jeg synes det er en rigtig god ridehjelm der sidder godt til på hovedet.

Spitzen Helm
0 Likes

Habe den Helm jetzt seit einem halben Jahr. Er passt super, ist schön leicht und sieht super aus. Und für den Preis richtig klasse!

0 Likes

Kjøpte denne hjelmen for 3 år siden og den har holdt seg kjempebra! Har avtarbar trekk innvendig som det går an å vaske, noe som jeg har hatt bruk for etter Gymkhana med vann- og melbøtter. Mange i min stall har denne og er kjempefornøyde! Tåler mye og sitter perfekt på hodet ( når man har riktig str.) prisen passer bra, ikke for dyr! Anbefaler!

Elsker denne hjelmen
0 Likes

Den er fin å se på , sitter godt og er deilig å ha på :) Kjempe fornøyd med den !

Ambefales
0 Likes

Dette er en super hjelm med god passform. Den holder lenge og sitter som et skudd. Det eneste minus er at den blir fort møkkete.

Behagelig!
0 Likes

Jeg kjøpte denne hjelmen for ca. et halvt år siden, og den er like fin. Den er også behagelig og veier ikke så mye, som gjør den bedre å ri med(for hvem vill ri med en diger betongblokk på hodet?). Jeg gir den full skår, også fordi at prisen er rimelig og du får igjen for pengene.

Kjempebra!
0 Likes

Har hatt denne hjelmen en stund nå og er kjempefornøyd! Den sitter bra og ser fin ut. I tillegg er den veldig rimelig. Skal helt klart kjøpe denne hjelmen igjen når det er på tide å bytte ut! :-)

Grei!
0 Likes

Denne hjelmen er god! Den er trygg! Jeg har hatt den i mange år og den har ingen skader! Det eneste minuset er at den ikke er så fin å se på og at det ikke går an å justere på størrelsen inne i hjelmen!

Super!:)
0 Likes

Jeg har hatt denne hjelmen i flere år og den sitter kjempegodt, enda ikke slitt og tåler bra, eneste minuset med den er at den ikke er justerbar :)

0 Likes

Great hat, really good fit and very light which is great when your riding all day! Great value and still looks good.

beste hjelmen ever
0 Likes

jeg har brukt denne i 2 år nå og er likevell perfekt. jeg har falt av en gang men det har ikke gjort noe. dette er en veldig trygg hjelm!!!

En dejlig hjelm
0 Likes

HaloRider hjelmen var min første hjelm. Den sidder perfekt og irritere ikke under ridning. Den er nem at gøre ren og efter rengøring ser den helt ny ud. Jeg synes designet er meget enkel og formen på hjelmen er flot, derudover er den ekstrem slidstærk. Synes man for en meget fin hjelm til billige penge.

Super
0 Likes

Denne hjelmen er perfekt så lenge man har riktig størrelse! Fin og se på, god kvalitet, sitter godt, men blir litt våt når det regner. Anbefales!

Fin hjelp
0 Likes

Fin og lett hjelm å ha på seg. Tok mål av hodet og lå mellom 56 og 57 cm. Bestilte den i 57 og vurderte nesten å bytte til 38, men går akkurat. Bestilte hjelmen i blå, og den er mer grå enn blå. Trodde med en gang jeg hadde fått feil. Men det er en fin og ålreit hjelm.

verdens beste ridehjelm
0 Likes

etter at jeg begynt og ridd med denne, føles det ut som jeg har ingenting på hodet

0 Likes

De min 3 ridehjelm og den her sidder perfekt! Den går ikke hele tiden op ( der hvor man spænder den ) og den er utrolig behalig!

Super! Reddet mitt hode!
0 Likes

Har hatt mange andre hjelmer tidligere, blant annet gpa og den tålte lite.... men denne har virkelig reddet livet mitt i følge legen ved ullevåll! jeg ble rullet over og hengende etter hest i 300 meter opp en steinbakke. Hjelmen så ikke skadet ut en gang, den var hel, men merket att den hadde fått skader innvendig, var raslelyder når jeg ristet på den. Tviler på at noen andre hjelmer du får til samme pris tåler det samme! kommer aldri til å kjøpe noen annen hjelm enn dette, for den er perfekt og til å stole på ved uhell.

Super
0 Likes

Dette er den eneste ridehjelm jeg nogensinde har haft i alle mine 9 år på hesteryg, og jeg ELSKER den. Nu er jeg vokset ud af den og ønsker mig en ny til jul :)

Guter Helm, eher schlechte Belüftung
0 Likes

Benutze den Helm nun schon seit einigen Monaten. Allgemein trug ich ihn immer sehr gerne. Er sieht top aus und ist angenehm zu tragen. Allerdings hat er eine eher schlechte Belüftung und sorgt jetzt im Sommer für einen ziemlich verschwitzen Kopf..

Den bedste jeg nogensinde har haft!
0 Likes

En super god ridehjelm. Har aldrig kunne finde en jeg brød mig om at have på før fandt denne. Jeg har en nu som er 3 år gammel, det eneste den fejler er at stoffet er ved at gå op, ellers har den overlevet en del fald. Super god. Man får hvad man betaler for og jeg skal helt klart have en ny :)

Perfekt
0 Likes

Den passer veldig godt og puster veldig bra, du får mye for prisen, jeg selv kjøpte den på halv pris og det er et stort pluss!

Super!
0 Likes

Elsker denne hjelmen! Den er bra passform og rimelig pris. Anbefales sterkt

Horze HaloRider hjelm
0 Likes

Jeg fik hjelmen hjem i går, og den sidder rigtig godt! Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud at ride med den! :)

Fantastisk god hjelm!
0 Likes

Har haft denne hjelm i ca. 7 år uden at hverken jeg eller den er kommet til skade. Den er flot i sit design og den er sidder godt på hovedet. Jeg plejer at komme et gammelt hjelmovertræk, som jeg normalt brugte i min ridning på galopheste, udover den så den ikke får slidmærker i skabet. Prisen er rigtigt god og hjelmen er flot og holdbar! Kan kun anbefale den!

Pen hjelm!
0 Likes

Dette er en veldig pen og rimelig hjelm. Dessverre har den helt feil passform til hodet mitt, den blir for trang i panna. Så jeg kan ikke bruke den dessverre - håper den en gang kommer i en modell som har litt mer plass til pannebrasken ;)

Min favoritt
0 Likes

Kjempe fin hjelm, til en rimelig penge. God, men litt stor i størrelsene.

God ridehjelm
0 Likes

Har hatt denne ridehjelmen en stund nå, og må si meg veldig fornøyd! Den sitter som et skudd, gnager ikke og har godt lukkesystem. Eneste som trekker litt ned er at hjelmen har litt for dårlig luftsystem. Ellers en super hjelm til billig penge! Anbefales på det sterkeste om du ønsker en rimelig og "stabil" hjelm.

Perfekt
0 Likes

Intet at brokke sig over til den pris! Billig, og sidder super godt på hovedet.

Great quality for the price!
0 Likes

I'm very happy with the purchase. It's way lighter I expected it to be. Very comfortable and sits right on my head. It doesn't move around even when the horse spooks. I hardly notice it on my head at all!

Super hjelm til prisen!
0 Likes

Min søn har været yderst tilfreds med hjelmen. Både komfort og stil er i top! Han har lige bestilt en hjelm mere.

Sehr schöner Helm
0 Likes

Ich musste ihn leider zurück geben, weil mir 55 zu eng und 56 zu wackelig war. Wirklich schade, denn er hat mir sehr gut gefallen, aber daher ich wohl eine Zwischengrösse habe, konnte ich ihn nicht behalten. :( Ansonsten super toller Helm!

Grei nok
0 Likes

Bestillte en til meg og en til datteren min. Hun er fornøyd med sin i str.56, men jeg måtte sende tilbake min i str.59. Til meg ble den altfor ruvende på hodet, og føltes tung og ubehagelig! Synes fasongen på den gjør at den ser stor og ruvende ut på de fleste, men smak og behag ;-)

Ridehjelm
0 Likes

Jeg fik den, den er lidt for stor men min lillebror kom til og smide indpakningen up så jeg kan ikke bytte den så jeg har ikke redet med den endu

Ikke fornøyd
0 Likes

Hjelmen ble for stor, men samtidig tror jeg en str. Mindre hadde blitt for trangt. Den satt alt for høyt på hodet og var løs og fallt ned i øynene. Veldig dårlig passform

Mega fed hjelm
0 Likes

Har kun gode ting at sige om denne fantastiske hjelm! Den er billig, og jeg elsker det flotte enkle look! Den sidder aldrig løst og tilpasser sig helt perfekt efter man har haft den på et par gange. Jeg elsker den simpelthen og har ikke oplevet nogle minusser endnu.

Supergod ridehjelm!
0 Likes

Bare elsker denne ridehjelmen!! Den sitter som et skudd og er superbehagelig og praktist. Synes denne faktisk er bedre å ri med en en charles owen classic som jeg red med før! Anbefaler virkelig

Klasse Helm
0 Likes

Der Helm ist leicht und angenehm zu tragen. Auch bei meiner leicht ovalen Kopfform passt er super, ohne zu drücken. Auch als nicht gerne Helmträger, kann ich ihn nur empfehlen.

God hjelm
0 Likes

God hjelm til billige penge. Den er meget holdbar og med god ånding, så den ikke bliver alt for klam efter en ridetur.

Trang
0 Likes

Målte hodet før bestilling, bestilte litt opp i størrelse men var likevel altfor trang. Må betale for retur i tillegg så er ikke helt fornøyd! Hjelmen er ellers fin og det er myk padding inni, men hadde vært fint om man kunne justere str noe.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.