FIRE SALE! Op til 80% rabat på alle Horze & B Vertigo produkter! *
Spar nu

Horze Triton hjelm - CE 1384 med VG1

Produkt-ID: 30047

DKK 539,10
DKK 599,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Horze Triton hjelm - CE 1384 med VG1
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Triton hjelm - CE 1384 med VG1
DKK 539,10
DKK 599,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Triton hjelm - CE 1384 med VG1
DKK 539,10
DKK 599,00
Horze Taske til Ridehjelm
DKK 71,10 DKK 79,00
Horze Triton hjelm - CE 1384 med VG1
Beskrivelse

Beskrivelse

Horze er stolt af at kunne præsentere en ny, velsiddende ridehjelm. Den fås i fire justerbare størrelser, med remme og hagerem omviklet med komfortabelt mikrofibertekstil. Ydersiden er også dækket med mikrofibertekstil, hvilket giver et rent og klassisk look. Hjelmen har ABS-skal og hvid EPS-skum samt udtagelig, ventileret foring. Tone-i-tone-farvede ventilationsåbninger foran og bagpå giver ekstra åndbarhed og komfort, og gør denne lette, men robuste hjelm et must-have for enhver rytter. CE 1384 med VG1.


Egenskaber:


  • ABS-skal med hvid EPS-skum
  • Tone-i-tone ventilationsåbninger foran og bagpå
  • Udtagelig ventileret foring
  • Mikrofiber yderside
  • Justerbare størrelser
  • Mikrofiber hagerem
  • CE 1384 med VG1

Gennemsnitlig vurdering
4.3
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

stor
0 Likes

Dejlig hjelm med nødvendige godkendelser og perfekt ok pasform. Minuset er, at det ser ud som en skål på mit hoved, og så er den største justerbare størrelse den størrelse, jeg bruger.

Størrelse: Normal
Sidder som rollebesætningen
0 Likes

Sitter støbt på mit hoved kunne bruge det uden hakestroppen! Brugte den kun én gang, men sidder ordentligt, og min datter kan også bruge den, da den er justerbar! Lys på dit hoved, og bemærk ikke, at det er der.

Størrelse: Normal
Lille størrelse, passede ikke i stil
0 Likes

Størrelse 56-58 klemmede for meget, selvom min størrelse normalt er 58. Hjelmen passede heller ikke i stil, men så virkelig stor ud på mit hoved.

Størrelse: Lille
Perfekt til dit eget hoved
2 Likes

Den første hjelm og ja jeg er meget tilfreds. Justerbar for en perfekt pasform. Hakestroppen er let at justere, så den passer til dine ører (du oprindeligt forlod dit øre), og polstret føles behageligt, når du kører. Hjelmen er let, elegant og sikker.

Størrelse: Normal
God hjelm
2 Likes

Vi ønskede at finde en praktisk og ikke særlig dyre hjelm, så den også så flot ud og denne mulighed kombinerer alle disse kvaliteter sammen. Og med en rabat købte vi det endnu mere rentabelt. Hjelmen med god beskyttelse og meget komfortabel viste sig at være justerbar, størrelsen er justerbar, foringen fjernes. De valgte størrelse 52-54 blandt dem, og det passede os godt, jeg håber, det vil vare længe.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.