Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Horze Triton hjelm - CE 1384 med VG1

Produkt-ID: 30047

DKK 599,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Triton hjelm - CE 1384 med VG1
Beskrivelse

Beskrivelse

Horze er stolt af at kunne præsentere en ny, velsiddende ridehjelm. Den fås i fire justerbare størrelser, med remme og hagerem omviklet med komfortabelt mikrofibertekstil. Ydersiden er også dækket med mikrofibertekstil, hvilket giver et rent og klassisk look. Hjelmen har ABS-skal og hvid EPS-skum samt udtagelig, ventileret foring. Tone-i-tone-farvede ventilationsåbninger foran og bagpå giver ekstra åndbarhed og komfort, og gør denne lette, men robuste hjelm et must-have for enhver rytter. CE 1384 med VG1.


Egenskaber:


  • ABS-skal med hvid EPS-skum
  • Tone-i-tone ventilationsåbninger foran og bagpå
  • Udtagelig ventileret foring
  • Mikrofiber yderside
  • Justerbare størrelser
  • Mikrofiber hagerem
  • CE 1384 med VG1

Gennemsnitlig vurdering
4.2
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Triton
2 Likes

Horze Triton ridehjelm var et godt køb på grund af dets justerbarhed. Hjelmen kan bæres både sommer og vinter takket være det praktiske justeringssystem. Derudover kunne hjelmen lide det klassiske look med fløjlsagtige overflader. Og hjelmen er let på hovedet og sidder godt. Overholder også sikkerhedskrav til racing.

God hjelm
2 Likes

Vi ønskede at finde en praktisk og ikke særlig dyre hjelm, så den også så flot ud og denne mulighed kombinerer alle disse kvaliteter sammen. Og med en rabat købte vi det endnu mere rentabelt. Hjelmen med god beskyttelse og meget komfortabel viste sig at være justerbar, størrelsen er justerbar, foringen fjernes. De valgte størrelse 52-54 blandt dem, og det passede os godt, jeg håber, det vil vare længe.

Fin detaljer og god pasform
1 Likes

Hjelmen sidder godt på hovedet og føles ikke tung. Du bemærker det simpelthen ikke. Dejligt at se.

Mere flot end godt.
1 Likes

Dejlig hjelm med god pasform. Den bageste justering er svag. Krogestroppen kan ikke sættes i én position, men glider hele tiden op. Desværre er det mere stilfuldt end godt.

Triton-hjelm
1 Likes

Flot hjelm, grå hjelm næsten sort. Justerbarhed er en fantastisk funktion og fungerer godt, passer ind med eller uden hat :) Jeg anbefaler en værdifuld hjelm!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.