Udsalg - op til 50% RABAT! Begrænset antal!*
Spar nu

Horze Triton hjelm - CE 1384 med VG1

Produkt-ID: 30047

DKK 599,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Triton hjelm - CE 1384 med VG1
DKK 599,00
Horze Triton hjelm - CE 1384 med VG1
Beskrivelse

Beskrivelse

Horze er stolt af at kunne præsentere en ny, velsiddende ridehjelm. Den fås i fire justerbare størrelser, med remme og hagerem omviklet med komfortabelt mikrofibertekstil. Ydersiden er også dækket med mikrofibertekstil, hvilket giver et rent og klassisk look. Hjelmen har ABS-skal og hvid EPS-skum samt udtagelig, ventileret foring. Tone-i-tone-farvede ventilationsåbninger foran og bagpå giver ekstra åndbarhed og komfort, og gør denne lette, men robuste hjelm et must-have for enhver rytter. CE 1384 med VG1.


Egenskaber:


  • ABS-skal med hvid EPS-skum
  • Tone-i-tone ventilationsåbninger foran og bagpå
  • Udtagelig ventileret foring
  • Mikrofiber yderside
  • Justerbare størrelser
  • Mikrofiber hagerem
  • CE 1384 med VG1

Gennemsnitlig vurdering
4.2
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fine detaljer og god passform
1 Likes

Hjelmen sitter bra på hode og føles ikke tung. Du legger rett og slett ikke merke til den. Fin å se til.

No BSI kitemark
0 Likes

Seems to be a good helmet to one of the latest safety standards but it will not meet the UK BHS requirement for a BSI controlled riding helmet. It does not carry the BSI kitemark,

Mega fedt design
0 Likes

Jeg Har Købt Den I Sort, Den Kom Indenfor 2-3 Dage, Den Er Mega God Og Man Sveder Ikke I Den, Fedt Desigen og Den Går Ikke I Stykker Ligemed Det Samme

God og lett hjelm
0 Likes

Veldig bra passform til mitt hode som er litt avlangt. Justeringen fungerer kjempefint. Veldig fornøyd med å endelig ha funnet en hjelm som passer hode, som er lett og ikke er dyr i pris.

Love my new hat!
0 Likes

My new hat has just been delivered right on time. It fits perfectly, looks and feels lovely and is solid , comfortable and flattering- I usually find it very hard to find hats that suit me for a reasonable price so I'm really pleased!

Liten i størrelsen
0 Likes

Liten i størrelsen og dårlig passform. Har vanligvis 55 i størrelse og kunne ikke passe str medium. Returnert

Sitter som støpt
0 Likes

Sitter som støpt på mitt hode, kunne brukt den uten hakestroppa! Brukt den kun en gang, men sitter som den skal og dattera mi kan også bruke den, siden den er regulerbar! Lett på hodet, og merker ikke at den er der.

Stor
0 Likes

Fin hjelm med nødvendige godkjenninger og helt ok passform. Minus er at den ser ut som en bolle på hode mitt og da er den største justerbare str den str jeg bruker.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.