Udsalg - op til 50% RABAT! Begrænset antal!*
Spar nu

Jacson Philly Glitter Ridehjelm

Produkt-ID: 321897

DKK 629,30
DKK 899,00
(Prisen er inkl. moms)
Jacson Philly Glitter Ridehjelm
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Jacson Philly Glitter Ridehjelm
Beskrivelse

Beskrivelse

Moderne og stilfuld ridehjelm med glitter. VG1 certificeret. Størrelsen er nem at justere på bagsiden for optimal pasform. Justerbar hagerem, dækket af syntetisk læder.


Gennemsnitlig vurdering
3.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Jacson Philly Glitzer Reithelm
2 Likes

Der Helm war schon nach 1x aufprobieren kaputt Reklamation an Horze im März Rückantwort: es wurde an den Hersteller weitergeleitet Seit dem werden E-Mails ignoriert Ich möchte entweder einen neuen Helm oder das Geld erstattet. Ansonsten hilft wohl nur noch der Gang zum Anwalt

Fantastisk pasform
0 Likes

Fik denne lækre hjelm i julegave, og jeg er så glad for den! Den er super lækker, sidder fantastisk og er rar at have på.

Mega fed hjelm
0 Likes

Det er virkelig en mega god hjelm. Den sidder bare perfekt. Det eneste der er at glitteren smitter en lille bidte smule af, men ellers er den perfekt. Man kan slet ikke mærke at man har den på.

Dårlig kvalitet til prisen
0 Likes

Jeg kjøpte hjelmen og brukte den 2 ganger før rattet bak knakk. Veldig behagelig hjelm men ikke veldig god kvalitet til prisen????

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.