Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze Amara leggins med rib

Produkt-ID: 37234

DKK 219,00
(Prisen er inkl. moms)

Skynd dig! Det her produkt bliver solgt hurtigt!

Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Horze Amara leggins med rib
Beskrivelse

Beskrivelse

Læderlignende leggins som giver ultimativt greb og komfort i sadlen.


Horze har lagt vægt på detaljerne i fremstillingen af disse leggins, for at være sikre på at stoffet er slidstærkt, holdbart og komfortabelt. Det naturlige Amara læderlignende produkt har samme struktur som ægte læder, men er fuldstændig syntetisk. Mikrofiberstrukturen er blød, holdbar og rivesikker, med stor elastisk styrke som bevarer faconen og tåler hårdfør brug. Disse leggins former sig efter benets form og sidder godt. Der er placeret en holdbar YKK-lynlås mellem strækpanelerne som holder dem på plads. I toppen er der en velcrorem som justerer pasformen, mens en knaprem i bunden overlapper enden af lynlåsen og holder den sikkert på plads. De indvendige paneler beskytter mod gnavning og giver godt greb, selv under våde omstændigheder.


Egenskaber:


 • Slidstærkt naturlig Amara-materiale der ligner naturligt læder
 • Varmebestandigt, syre- og basebestandigt
 • Syntetisk materiale der føles som ægte læder
 • Åndbare
 • Formet område over vristen
 • Lette, men stærke og rivesikre
 • De elastiske ribpaneler på siden giver 1/2" stretch og komfort med bevægelsesfrihed
 • Resistent mod snavs
 • Forstærket elastisk strop under foden som holder dem på plads
 • En knappet rem overlapper og sikrer enden af lynlåsen

Teknisk beskrivelse:


Amara-materiale: 65% nylon og 35% PU-læder.


Vaskeanvisning:


Hånd- eller maskinvask ved 40°C. Brug normale vaskemidler der ikke indeholder blege- eller skyllemiddel. Må kun lufttørres, brug ikke tørretumbler.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Super chaps til en overkommelig pris!
5 Likes

Efter mange års "boot ride" er jeg nu kommet til Chaps igen, og jeg er begejstret! Disse kapsler er superbløde og passer perfekt på benet. Størrelseskortet for mig var størrelse M og dette alt for korrekt. Endelig er starttiderne afsluttet. Virkelig anbefalet og den ekstra fane med trykknap i slutningen af lynlåsen, dette kan ikke stige på ankelhøje vinterstøvler.

5 Likes

Gode, pæne grundlæggende chaps til en fantastisk pris. Den elastiske del giver dig mulighed for at bruge en lidt tykkere buks. I brun er en god skygge hverken for mørk eller for lys.

4 Likes

Understøtter fuldstændig bevidstløs sved på læggen og ankelen, mens jeg kører.Jeg har et problem med at `sparke 'benet, mens du kører, men når du bruger skaft, forbliver fødderne godt på plads, og ankelen er nede!

Enkle leggings
4 Likes

Velegnet til hverdagsarbejde, ganske behagelig. Ruskind er selvfølgelig markant dårligere i huden, men prisen for den er lav .. :)

Chaps
4 Likes

Det samme for mig selv. Elastisk og holder hælen godt nede. Jeg ønsker læder model ♥ :)

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.