FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Horze Amara leggins med rib

Produkt-ID: 37234

DKK 219,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Amara leggins med rib
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Amara leggins med rib
DKK 219,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Horze Amara leggins med rib
Beskrivelse

Beskrivelse

Læderlignende leggins som giver ultimativt greb og komfort i sadlen.


Horze har lagt vægt på detaljerne i fremstillingen af disse leggins, for at være sikre på at stoffet er slidstærkt, holdbart og komfortabelt. Det naturlige Amara læderlignende produkt har samme struktur som ægte læder, men er fuldstændig syntetisk. Mikrofiberstrukturen er blød, holdbar og rivesikker, med stor elastisk styrke som bevarer faconen og tåler hårdfør brug. Disse leggins former sig efter benets form og sidder godt. Der er placeret en holdbar YKK-lynlås mellem strækpanelerne som holder dem på plads. I toppen er der en velcrorem som justerer pasformen, mens en knaprem i bunden overlapper enden af lynlåsen og holder den sikkert på plads. De indvendige paneler beskytter mod gnavning og giver godt greb, selv under våde omstændigheder.


Egenskaber:


 • Slidstærkt naturlig Amara-materiale der ligner naturligt læder
 • Varmebestandigt, syre- og basebestandigt
 • Syntetisk materiale der føles som ægte læder
 • Åndbare
 • Formet område over vristen
 • Lette, men stærke og rivesikre
 • De elastiske ribpaneler på siden giver 1/2" stretch og komfort med bevægelsesfrihed
 • Resistent mod snavs
 • Forstærket elastisk strop under foden som holder dem på plads
 • En knappet rem overlapper og sikrer enden af lynlåsen

Teknisk beskrivelse:


Amara-materiale: 65% nylon og 35% PU-læder.


Vaskeanvisning:


Hånd- eller maskinvask ved 40°C. Brug normale vaskemidler der ikke indeholder blege- eller skyllemiddel. Må kun lufttørres, brug ikke tørretumbler.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Det værste jeg har haft
0 Likes

Kan ikke finde noget positivt at sige. Kvaliteten er dårlig, pasningen er dårlig, de er grimme, og de siger meget ned. Køb dem ikke flere gange

Størrelse: Normal
Passer perfekt!
0 Likes

Hvilken glædelig overraskelse da jeg besøgte dem: de passede perfekt! Med mine store kalve var det en sand søgning efter smukke, prisbillige og passende kapsler. De passer som en handske og føles meget behagelige. Jeg bemærker næppe, at jeg har dem på. Jeg er meget tilfreds med dette produkt!

Størrelse: Normal
gamacher
0 Likes

Fremragende gangartikler, jeg har brugt det i mange år, er perfekt slettet, behagelige på foden, pålidelige låse og fastgørelseselementer.

Store chaps
0 Likes

Da jeg ikke havde nogen idé om Chaps, tænkte jeg, at prisen du ikke kan gå galt! De tilpasser sig benet og er bare superkomfortable! Uden hende kører jeg næppe min egen! Prisydelse er mere end okay! Ville hun bestille mig igen!

Størrelse: Stor
Gaiters of Horze Amara
0 Likes

Jeg har brugt det i et år nu. To til tre gange om ugen faldt i regnen. Meget tilfreds. For en sådan pris er ganske acceptabel kvalitet

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.