Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze Desta syntetiske leggins

Produkt-ID: 37219

DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Desta syntetiske leggins
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse leggins har samme look og fornemmelse som ægte læder.


Disse kvalitetsleggins ligner ægte læder men er faktisk af et strækbart, stærkt syntetisk materiale som er let at pleje. De et lette at rengøre samtidig med at de har det custom look du ønsker.


Egenskaber:


  • Syntetisk læderlignende materiale
  • Solidt men strækbart
  • Komfortable
  • Fremragende pasform

Teknisk beskrivelse:


Materiale: PU-læder med polyester indvendigt.


Vaskeanvisning:


Rengøres med en fugtig klud.


Gennemsnitlig vurdering
4.1
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Chaps
4 Likes

Smukt udseende, godt tilpasset, fleksibelt og let at rengøre chaps.

Lækker legging til en god pris
4 Likes

Disse leggins er utrolig komfortable og holdbare. På indersiden har de en blød tynd fleeceagtig foring som gør dem dejlige at have på når det er koldt og lette at have på når det er varm. Stræk materialet gør, at de sidder behageligt og helt ind til benet. De ser ud som rigtige læderlegging og så er de lette at rengøre.

godt alternativ
3 Likes

Chaps fungerer meget godt og er en god mulighed, hvis du ikke vil bruge penge på ægte læder. Disse er tynde, men har næppe en fleecefor indvendigt. de kan være lidt små i størrelse. øverst omkring benet, følg derefter størrelse. kortet.

Anbefales disse!
2 Likes

Meget behagelige chaps. Disse sidder godt omkring leggen, mens de ikke er for stramme. De er også behagelige at køre med og lette at tænde og slukke for. Anbefalet!

Gode halve kapsler til begyndere
2 Likes

Jeg elskede at køre i disse chaps. De var pæne, rene (de så monterede ud), lavede paddockstøvler som høje støvler og var lette at rengøre. Jeg har kørt med dem i cirka 6 måneder, og det syntetiske læder viser sig til polstret nedenunder (kun langs rørsystemet, men det påvirkede aldrig min ridning overhovedet). De rev ikke i stykker, og der var heller ikke nogen scuff-mærker, der kunne laves. De gav et stort greb og stor komfort til ridning. Det var let at blæsere lynlåsen, og ikke en gang troede jeg, at lynlåsen ville bryde. Jeg kører i øjeblikket ikke i dem på grund af problemer med paddock boot, og vi besluttede at få høje støvler (ingen problemer med halvhætterne). Hvis du har et barn, der vil ride, vil jeg 100% anbefale at få disse chaps! De er fantastiske og perfekte til start eller til børn, der stadig vokser, eller som ikke ved, om de vil ride på heste eller ej. Ansvarsfraskrivelse: Jeg købte disse chaps i en lokal tack shop, så jeg har ingen oplysninger og mening om levering eller leveringstid.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.