Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver! *
Spar nu
-40%

Horze Franci bløde læderleggins

Produkt-ID: 37241

DKK 227,40
DKK 379,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze Franci bløde læderleggins
DKK 227,40
DKK 379,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Franci bløde læderleggins
Beskrivelse

Beskrivelse

Afslappede leggins som er ideelle at bruge i stalden eller til træning.


Bløde læderleggins af ægte anilinlæder med original narv, som er et godt valg til hverdagen til en god pris. Rå kanter i top og bund og dobbelt elastisk rib med kraftig elastik under foden gør dem funktionelle og flotte.


Egenskaber:


  • Blødt anilinlæder
  • Ingen foring giver komfort og bedre kontakt
  • Dobbelte elastiske paneler
  • Horze metallogo i toppen
  • Rå kanter giver et enkelt look
  • Lasermærkede nitter i toppen

Teknisk beskrivelse:


100% læder.


Vaskeanvisning:


Tørres ren. Læderplejeprodukter kan også bruges.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Enkel og smagfuld
4 Likes

Komfortabel og stilfuld leggings. Velegnet til højben. Kvalitetskind, bliver ikke farvet. Efter rengøring ser de ud som nye. Gummiet strækker sig ikke over tid. Efter tre års daglig slid var jeg nødt til at skifte lås.

They are preety good
3 Likes

The leather is very soft and nice , the leather colour ( brown ) is a bit dark but still very nice , very comfortable to ride in and hangout with friends at the barn :) , does not hurt your horse or your leg. I love them so much !!!!!!!

Dejligt afslappet look
3 Likes

Jeg fik disse i brun / lille til at gå med 38077 brune klassiske jodstøvler. Lille i denne model passer til 13-14,5 tommer (33-37 cm) kalvets diameter. Jeg måler 13 tommer, og de passer godt over bukser og sokker. To tommer bred elastisk lynlås sektion giver mulighed for strækning. Jeg kan godt lide, hvordan den nedre front beskytter en del af bagagerummet mod ridning, støv osv. Korsryggen er skåret lidt højere, hvilket får dem til at passe over min størrelse 41 (9.5-10) bagagerum. Disse er ikke foret, så de er bedre til varmere vejr og har ruskindstruktur inde. De er høje nok til lange ben på 39-39 cm, der måler lige ned fra det metalliske logo. Denne model har ikke en spansk top - bare en blid kurve, hvilket også gør dem mere afslappet.

Mine første halvdel Chaps
2 Likes

Jeg har aldrig købt halve chaps før, fordi jeg bare ikke kunne lide den måde, de er lavet på. Disse er efter min mening perfekte. Læderet er smørblødt, de er meget godt lavet, og elastikken er meget generøs, men holder stadig chaps tætske. Jeg er begejstret over dette køb - plus jeg fandt en 50% -kode online og fik dem halv pris. Blir ikke meget bedre end det!

Virkelig dejligt!
2 Likes

Dejlige Chaps! Holder form, sidder godt, understøtter foden og er let at pleje! Disse er altid der for løbet! Hjemme bruger jeg meget!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.