Mellemsæson-udsalg! Gå ikke glip af disse kæmpe rabatter!
-40%

Tredstep, DELUXE HALF chaps

Produkt-ID: 37282

DKK 689,40
DKK 1.149,00
(Prisen er inkl. moms)
Tredstep, DELUXE HALF chaps
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Tredstep, DELUXE HALF chaps
Beskrivelse

Beskrivelse

Based on proven design this full grain leather half chap offers exceptional style and fit. Incorporating Tredstep’s exclusive Stretch Leather panels for increased flexibility and comfort.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

100% anbefaling
0 Likes

Chaps er superbløde på grund af høj kvalitet læder og behageligt at have på !!! Jeg kan kun anbefale det! Størrelse er nøjagtigt som beskrevet i størrelseskortet!

Looks different
0 Likes

Looks different, at first sight. I expected them to be less thick and robust, but overall a good buy. Good quality leather, very durabile, low maintainance (i wash them like rubber boots with lots of walter, i wear them alot, and they look exactly the same. Leather does not dry out and whrinkle)

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.