Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF
-30%

Tredstep, LIBERTY REAR ZIP half chaps

Produkt-ID: 37280

DKK 419,30
DKK 899,00
(Prisen er inkl. moms)
Tredstep, LIBERTY REAR ZIP half chaps
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Tredstep, LIBERTY REAR ZIP half chaps
Beskrivelse

Beskrivelse

FOR A PERSONALIZED FIT AND A COMFORTABLE RIDE.Super-soft, full grain leather lined with soft amara suede. A suede panel on inside of calf allows for a close feel and secure leg position. A subtle stretch panel at the rear ensures a contoured custom fit. Elegant Spanish topline and subtle stretch panel over the forefoot for comfort.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Meget elegante og behagelige chaps
1 Likes

Dette er mine første kapsler af høj kvalitet, og jeg er virkelig ophidset! Kvaliteten er stor, og de ser meget elegante ud, især på grund af materialeblandingen (glat læder på ydersiden, råt læder på indersiden) og lynlås bagpå. Det bløde læder og det bløde stoflag på benet gør kapslerne utroligt behagelige. Lynlåsen bagpå er let at lukke. Størrelserne er ment alvorligt - min kalveomkrets er lidt over 33 cm, længden af underbenet lidt under 47 cm og størrelsen 33/47 er derfor lidt for stram og for lang. Den elastiske indsats bagpå er ikke egnet til at kompensere for størrelser - men han er ikke elastisk nok - men bidrager til den store pasform - kapslerne er godt fra skoen til poplitealen. Om holdbarheden kan jeg ikke sige noget, men materiale, sømme og lynlåse ser meget stabilt ud.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.