Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF
-40%

Cavallo Grand Prix Plus støvle

Produkt-ID: 39136

DKK 2.195,40
DKK 3.659,00
(Prisen er inkl. moms)
Cavallo Grand Prix Plus støvle
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Cavallo Grand Prix Plus støvle
Beskrivelse

Beskrivelse

Sammenlignet med Grand Prix, er Grand Prix Plus forbedret med smallere ankler og lang lynlås foran. Desuden er denne støvle forsynet med trykknap, fleksibel, stødabsorberende og skridsikker sål samt forstærkning bagpå. Overlæder: kernelæder. Standardfarve: 07 schwarz


Teknisk beskrivelse:


Størrelserne står angivet efter leverandørens UK-størrelsesmåling. Tjek venligst størrelsesguiden for at omregne til EU-størrelser.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fantastisk!
2 Likes

Jeg elsker mine! Jeg har fået utrolig få vabler under "tilridningsperioden", og de er bare super gode! <3

Super!
0 Likes

Er super tilfreds med mine støvler! Stilfuld, bare blød bøjning øverst og holdbar. Lynlåsen fungerer rigtig godt og har aldrig bremset. Sidste uge var de lidt stive, men ikke så det gjorde ondt. Anbefales disse støvler.

for dyrt
0 Likes

For disse penge har du de samme kalveskindstøvler hos andre mærker. For samme slags ko læder betaler du mindre med andre mærker. Kort sagt: for mange penge til sammenlignelige støvler. afrader

0 Likes

Lynlås holder dårligt. begge lynlåse på støvlerne er på mine gået i stykker inden 6 mdr. til trods for at de altid er smurt og aldrig tvunget til at lynes. det er dårlig kvalitet til trods for at lynlåsen koster 1000 mere end samme støvle uden lynlås

Pålidelig bagagerum på en stiv base
0 Likes

Bagklappens ankel er godt understøttet sidelæns, men giver ankelen en meget lodret forlængelse. Efter et par uger blødgør den oprindeligt lidt stive hud og sidder godt mod benet. Samtidig øges kalvens greb på hestens flank tydeligt. Hælen på bagagerummet er så hård og rodet, at det ser ud til at være lige så troværdig som en blød spore. Som en lille ulempe lidt for lille til størrelsen. Lange ben og tykke ben ser ud til at være tilgængelige til store ben og tykke ben.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.