Udsalg - op til 50% RABAT! Begrænset antal!*
Spar nu

Horze Rover dressurstøvler

Produkt-ID: 39013

DKK 799,00
(Prisen er inkl. moms)
Størrelsesguide
Leveringsklar
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Rover dressurstøvler
DKK 799,00
Horze støvletaske
DKK 189,00
Horze Rover dressurstøvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Vælg disse praktiske, lange dressurstøvler med læderlook til en overkommelig pris.


Disse støvler af syntetisk læder har masser af stretch og er hurtige at gå til, da de ikke er lige så stive som andre ikke-læder støvler. Støvlerne er til budgetpris men føles som ægte læder, og med flotte Spirit logo-detaljer og en blød gummisål har de rigeligt med detaljer. Der er lynlås bagpå og den ruskindsagtige inderside af benet er forstærket med elastik, for at give endnu mere fleksibilitet.


Egenskaber:


  • Lange læderlignende dressurstøvler
  • Spirit-logo på ydersiden af skaftets top
  • Ruskindsagtig inderside for komfort
  • Praktisk lynlås bagpå
  • Fås i normal eller bred udgave

Teknisk beskrivelse:


Materiale: Syntetisk læder.


Vaskeanvisning:


Tørres af med en ren, fugtig svamp efter brug for at fjerne sved og snavs. Aftørres med et blødt, rent håndklæde. Poleres med støvleplejeprodukter efter behov.


Gennemsnitlig vurdering
4.4
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Smart boots!
3 Likes

I bought this boots as a second pair to my lovely leather boots. However I prefer these ones! You could not tell they are synthetic and the mud just wipes off them- so much easier to my leather boots! They are a good fit and comfortable to ride in also.

Dressurridestøvler av kunstlærer-god kvalitet!
2 Likes

Meget fornøyd med disse ridestøvlene i kunstlær! Lette å få på, slipper å gå de ut. Meget bra passform. Fungerer godt som et ekstra skift fra de ordinære lærridestøvlene. Jeg bruker de til hverdagsbruk, på trening og stevner. Dette er de første ridestøvlene jeg har kjøpt som ikke er av ekte lær, og kan sterkt anbefale disse. Spesielt hvis du har problemer med høy vrist og bred fot. Den semskede innsiden er fantastisk!

Comfortable right out of the box!
2 Likes

These are my fist pair of dress boots. I decided to go for synthetic for now and buy leather when they're on sale. Having used these a few weeks now, they will be my daily schooling boots. They are very comfortable right out of the box. The size was slightly wider in the foot area so I just put a thicker insole in, which provides me with better arch support anyway. I wouldn't say they run big, just roomie. I wouldn't go down a size. Great if you like to wear thick socks. They dropped a bit and got easier to zip up after a few wears. I didn't measure so I'm not sure how much, maybe 1/2 inch. They were quite tight and tall when I first got them and now they're perfect. I'm a regular calf/medium high in Ariats. They're super soft, not stiff at all. The inner suede is great for keeping your leg where you want it and not slipping around. I sprayed it with suede protectant. So far I'm very pleased with them and enjoy wearing them.

Iii
1 Likes

Brae sko!! De er skikkelig gode og ri med og det er ingen problem! Det er skikkelig bra pris på dem også! :D Annbefaler disse skoene!

Love them!
1 Likes

I have had my first pair for about eighteen months, I used them for everyday riding as well as at competitions. I still use them for everyday use but I received a new pair for Christmas and they will be strictly for comps. My first pair have sand in the zip now so it has trouble zipping up every ride, but I wore them HEAPS so I think it's fair to say I got good wear out of them. I received many compliments on them and unless you told people, they had no idea that they were synthetic! I love that they are synthetic because as an eventer it makes them super easy to clean. The only thing I didn't really like was that the felt on the inside was annoying to clean and looked shabby as it wore on.

loved these boots, but after 3 months use the zipper is broken!!
0 Likes

I loved these boots! then the zipper started failing. It didn't even fail on the zipper mechanism, the zipper itself failed. I am so bummed! What a waste. Hopefully customer service will fix them for me. I only used them for 3 months before they broke!!

En ok støvel.
0 Likes

En helt ok støvel, men blir fort slitt ved aktiv bruk. Kjøpte de til vår datter på 11 år, som en prøve mot lærstøvler. De blir brukt hver dag, og har holdt ok. De er bra i kvalitet, bortsett fra at de blir fort slitt på innsiden av beinet. Dvs at den semska delen av støvelen blir noe glatt og slitt.

En god og billig støvle
0 Likes

Det er nogle lækre støvler og så til en billig penge. Men de sidder ikke lige så tæt til benet som de stive ridestøvler og savner de flotte større på fronten. Og har hørt at de kan holde i et par år af gangen, hvis man passer ordenligt på dem

Horze Rover syntetstøvler
0 Likes

Endelig ridestøvler som passer kortere og videre legger. Sitter godt på foten. Greie ridestøvler til en rimelig penge. Fin og enkel design.

Mye for pengene
0 Likes

Knallgode støvler til en veldig god pris. Føles som ekte lær. Litt ubehagelige å gå i, men fantastiske å ri i. Kjøper gjerne flere par når disse blir utslitt.

Elsker dem
0 Likes

Veldig gode ridestøvler, for en utrolig fin pris. Kjenner ikke at dette er kunstlær, de er supermyke. Trengte ikke å gå dem inn i det hele tatt. Tok dem på, red i 1,5 time for instruktør, og det føltes som at de var skapt for mine føtter under hele timen. Eneste ulempen var at knappen over glidelåsen gikk i stykker etter første gangs bruk, men Horze ordnet opp svært raskt og greit. Får derfor 5 stjerner fra meg, på tross av ødelagt knapp.

Ridestøvler
0 Likes

De er mega gode de første par måneder man har dem, der var jeg mega glade for mine. Det skal lige siges jeg fik dem i julegave. Nu har jeg så haft dem i lige lidt over 1/2 år, og ruskindet på indersiden er slidt nærmest helt af, der er små revner i læderet, selvom der er taget pleje af dem, og passet godt på. Jeg er lige nu gladest for at bruge dem til spring, da jeg har oplevet flere gange i træk når jeg rider dressur glider de ned, da det er blødt læder, især når jeg laver nedsinding. Det er lige som om de er stoppet med at glide ned, ved ikke helt hvorfor. Hvis jeg ikke rider med ridestrømper, men f.eks. med ankel strømper, glider de ned lige meget hvad jeg laver på hesten. Hvis jeg har ridestrømper på, glider de ikke rigtig ned, men dog stadigvæk et par cm i dressur når jeg laver nedsidning. Det er ikke fordi jeg hopper op og ned når jeg laver nedsinding, da jeg rent faktisk sidder forholdsvis stille i nedsidningen. Alt i alt, gode ridestøvler, men ret hurtigt slidt.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.