Spar 12% på top 20 Vinterprodukter! *
Spar nu

Horze Rovigo vinterstøvler

Produkt-ID: 38203

DKK 959,20
DKK 1.090,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:

Skynd dig! Det her produkt bliver solgt hurtigt!

Horze Rovigo vinterstøvler
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Rovigo vinterstøvler
DKK 959,20
DKK 1.090,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Rovigo vinterstøvler
DKK 959,20
DKK 1.090,00
Horze Rovigo vinterstøvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse lange vinterridestøvler er robuste og justerbare.


Forede lange støvler i solidt nubuck-læder af høj kvalitet som hjælper med at holde dig varm og tør hele vinteren. De dobbelte velcrolukninger på læggen kan justeres, så du kan have dem udenpå dine varmeste vinterridebukser eller regntøjet. Den robuste, slidstærke sål og markerede hæl er perfekt til ridning. Disse vandtætte støvler bliver dit favoritpar til koldt vejr.


Egenskaber:


  • Pæne, lange støvler af nubuck-læder
  • Justerbare velcrolukninger ved læggen
  • Robust sål til ridning eller arbejde
  • Blød, kunstig pelsforing
  • Vandtæt yderside
  • Horze-logo præget ind i skaftet

Teknisk beskrivelse:


Materialer: Overdel af nubuck-læder, syntetisk pelsforing.


Vaskeanvisning:


Tør dem af med en ren, fugtig svamp efter brug for fjernelse af sved og snavs. Aftør med et blødt, rent håndklæde. Poler med læderplejeprodukter efter anvisning.


Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Funktion og design i det samme produkt
11 Likes

En stilfuld, funktionel og varm støvle til en rigtig god pris. Horze Rovigo er bagagerummet for dem, der ønsker at holde ridefølelsen, mens de holder deres fødder varme. En perfekt ridestøvle i den kolde sæson.

Fine støvler
10 Likes

Flotte, robuste støvler. Jeg elsker deres rustikke look. De folder dog underligt ved anklerne, som også kan ses på billede to, hvilket gør dem lidt mærlige at gå i. Allerede efter én dags brug, kan man se det i læderet på oversiden af foden. Det er lidt skuffende, for de ser allerede slidte ud. Jeg håber, at det kun er en skønhedsfejl, og at de vil holde mange år endnu. De er lidt store, men ikke for store, og det gør ikke så meget, for så er der plads til en god uldsok om vinteren. Jeg har gået med dem på en lidt mudret og våd jord, og det klarede de fint, der trængte hverken vand eller fugt igennem. Alt i alt nogle fine støvler.

Horze Rovigo vinter ridestøvler
6 Likes

Ridestøvler ganske stramme, hvis ikke en lille brystplade. Velcro-fastgørelsen holder ikke, og støvlerne forbliver i R "squat", så bagagerummet er ikke stift. Foden er god og klumpet, og støvlerne, i det mindste på disse frost, var meget løse. Jeg har ikke prøvet langrend endnu

For stor
6 Likes

Langt til stort og bredt det foden. Jeg er en størrelse 8 Jeg bestiller en størrelse 42. Det ville koste mig £ 40 at sende tilbage. Jeg kontaktede horze kundeservice for at se, om jeg kunne sende dem tilbage til en britisk forhandler, fik jeg at vide nej. Smukt robust bagage, der er fantastisk til lange ben. Jeg har siden købt et par fra eBay £ 54 !!!!

Super fine støvler !!
5 Likes

Er meget tilfreds med dette køb. Vellavet med dejlige detaljer. Meget flot at have på. Har 39-40 i størrelse. Købt st 40 og kan passe til en lidt tykkere strømpe. Skaftbredde passede mig, som har ganske smalle kalve. Let at stramme med velcro stropper. Så glad at jeg bestilte et andet par.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.