Op til 20 % rabat på din bestilling
Ridetøj til dame

Ridetøj til dame

Hos Horze finder du ridetøj til kvinder i en lang række stilarter: funktionelt og praktisk, moderigtigt og farverigt, klassisk og elegant - valget er dit.

904 artikler

Køb Ridetøj til dame på horze.dk

På horze.dk kan du shoppe komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Du skal blot bestille online og nyde disse fordele:

🚚

Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr.

💳

Mange betalingsmetoder og køb på konto

Gratis returnering

📞

Gratis kundeservice og chat

Ridetøj til enhver lejlighed, disciplin eller stil

Moderigtige stilarter og farver er på vej ind i ridesporten, så Horzes udvalg af ridetøj til kvinder har noget for enhver smag og til ethvert formål. Uanset hvilket ridetøj du ønsker at købe i dag, har vi noget til dig.

Ridetøj - fra top til tå

Uanset om du skal omkring stalden eller skal til undervisning for at forberede dig til næste stævne, så skal du bruge det rigtige ridetøj til lejligheden. Staldstøvler, der er behagelige og tørre selv i dårligt vejr, rideundertøj til kvinder, der ikke generer eller gnaver dig under træning, ridebluser og T-shirts til kvinder, der ikke begrænser din bevægelsesfrihed, og en ridejakke, der ikke ridser sadlen, men holder dig varm (men ikke for varm!) - alle disse og flere er et must for enhver rytter.
Hos Horze finder du et kæmpe udvalg af ridetøj til kvinder, lige fra budgetvenlige muligheder til luksus brands. Vælg mellem klassiske stilarter i dæmpede, underspillede farver eller lyst, trendy ridetøj - uanset hvilket vejr eller hvilken disciplin du leder efter, er du sikker på at finde det, du leder efter på vores side.

Vandtæt, stævne ridetøj og base layers

Som ryttere tilbringer vi regelmæssigt tid udendørs. Det rigtige ridetøj hjælper med at holde os varme om vinteren, kølige om sommeren og komfortable gennem de skiftende årstider. Med vores vandtætte ridetøj til kvinder holder du dig tør selv under et regnskyl på tur, og med det rigtige stævnetøj til damer vil rosetten se endnu bedre ud. Specialundertøj og basislag er også vigtige, da disse sikrer, at alt forbliver på plads uden at forstyrre den sømløse forbindelse mellem dine ridebukser eller ridetights og sadlen. Fuldend dit look med en matchende ridejakke.
Hvis din rideklub ønsker at imponere i matchende farver, er du sikker på at finde noget passende i vores kategori for klubtøj til damer. Du kan også forsyne dig med en ridefrakke for at holde dig varm og tør, når I tager på tur på landet sammen. Horzes omfattende sortiment tilbyder dig det rigtige ridetøj til al slags vejr og alle lejligheder.
 

Top katagorier