Spar 15% på alle varer fra Horze
Shop nu
-40%

Horze Austen Unisex polstret vest

Produkt-ID: 33357

DKK 299,40
DKK 499,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Austen Unisex polstret vest
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Tilføj broderi
Tilføj broderi
Placering af broderi *
Broderitekst *
Klik her for at se skrifttyper, farver og mere!
Størrelse *
Skrifttype *
Farve *
Form *
Horze Austen Unisex polstret vest
Beskrivelse

Beskrivelse

En polstret vest som tilbyder masser af bevægelsesfrihed, samtidig med at den varmer.


Har du brug for et ekstra lag til den tidlige morgenridetur? Træk i denne behagelige, polstrede vest med puffende, varm polstring. Den varme hætte giver endnu mere beskyttelse, mens du arbejder omkring stalden. Afrundet form i bunden, der er kortere foran, gør det nemt at sidde i sadlen. Ekstra lommer i siderne giver mulighed for justeringer og opbevaring.


Egenskaber:


  • Vandafvisende
  • Åndbar
  • Vindtæt
  • 2-vejs lynlås foran
  • Lynlåslommer i siderne

Teknisk beskrivelse:


100% polyester.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Alt går fint
1 Likes

Jeg kunne virkelig godt lide det, fremragende kvalitet, sidder perfekt på figuren, varm, smuk rig grøn farve. Jeg rådgiver alle, jeg beklager, at jeg ikke har købt det før)

Kvalitets ting
0 Likes

Jeg har en Horze Austen vest i en interessant beskyttelsesfarve. Ikke en lys, ædel farve gør det muligt at bære en vest i lang tid uden at vaske - den viser ikke let forurening. Fit - vellykket, moderat brede armhuller - Jeg bærer begge med tynde T-shirts og sweatshirts mere stramt. Vesten ser ikke tyk ud, selvom fyldstoffet er varmt. Lommerne er ganske dybe, lynlåse på dem er pålidelige. En stor telefon eller godbidder passer til min elskede. Jeg er taknemmelig for butikken for en detaljeret konsultation om produktet og organiseringen af hurtig levering til min by.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.