Køb 3 eller flere produkter
Roeckl
Roeckl

Roeckl

74 artikler
Køb Roeckl fra horze.dk.

Hos horze.dk kan du handle komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

”Tradition for at være innovative. Bevarelse af det der er afprøvet. Forbedring af det der er godt!” Det er Roeckls motto og har bestået i seks generationer. Roeckl ridehandsker passer som et ekstra lag hud. Denne globale virksomhed er familieejet og roser sig af kvalitet, håndværk og af at stå stærkt som markedsførende. Roeckl har mange patenter på fremstilling af de mest komfortable, veludførte, lette og beskyttende handsker på markedet. Hos alt lige fra skisport og cykelsport til ridning, er Roeckl handsker det foretrukne valg hos deltagere og entusiaster verden over.

Det tysk fremstillede Roeckl har eksisteret i mere end 170 år. Jakob Roeckl var en dygtig læderskrædder der begyndte virksomheden i 1844, og han opdagede en måde at garve læderet på så det blev blødere og ideelt til handsker. Efter at have produceret handsker til ski- og cykelsport med succes i mange år, blev ridehandskerne introduceret i 1978. I 1973 patenterede Roeckl et snit og en stil der reducerede stoffet på fingersømmene, og forbedrede de eksisterende handsker ved at give komfort og holdbarhed uden buler. I år 2000 havde den 6. generations leder, Stefan Roecl, bragt hvad der nu er Roeckl Sports til mere end 60 lande, og Roeckl har støt og roligt holdt sig markedsførende for førsteklasses handsker.

Roeckl ridehandsker fra Horze fås i mange variationer som passer til enhver rytter. Den innoverede teknologi på Coldblack-systemet gør det muligt, at bruge mørke handsker uden at absorbere sollys og varme sådan som sorte handsker plejer at gøre. På den måde forbliver hænderne svale uden at svede, så grebet bevares og tøjlerne ikke glider ud af hænderne på grund af sved. Dette unikke, patenterede materiale holder dig komfortabel, og føles som et ekstra lag hud når du rider og håndterer tøjlerne ved alle temperaturer.

De farverige muligheder fra Roeckl giver mulighed for det helt rette look til undervisning eller stævne. Justerbare stropper og lukninger giver perfekt pasform og komfort. Valgmulighederne omfatter læder, microfleece og mange ventilerede tekstiler med rigelig stretch og fleksibilitet. Primaloft- og Polartecmaterialerne holder dig varm under kolde rideture med samme egenskaber som man forventer af traditionelle ridehandsker. Grebet i håndflade og fingre på Roeckls handsker er designet med rytteren og tøjlernes placering in mente, og er designet specifikt til sporten. Roeckls designere forstår at handsker til skisport, cykling og ridning alle har behov for forskellige håndpositioner og greb, og handskerne er skabt med hver sport specifikt i tankerne. I modsætning til andre fabrikanter forstår Roeckl også, at unge ryttere har behov for specielt fremstillede handsker til de små hænder. I stedet for at sælge mindre størrelser, er Roeckls handsker til børn fremstillet særligt til børnenes hænder, så de får samme niveau af komfort som de omhyggeligt fremstillede handsker i voksenstørrelse.

Uanset om du leder efter vandtætte hverdagshandsker, varme vinterfleecehandsker eller specielle, elegante stævnehandsker, har Roeckl Sports et par som du vil forelske dig i og bruge med stolthed.