Spar 12% på top 20 Vinterprodukter! *
Spar nu

Horze sadelovertræk, sædevarmer

Produkt-ID: 14828

DKK 139,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze sadelovertræk, sædevarmer
DKK 139,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze sadelovertræk, sædevarmer
Beskrivelse

Beskrivelse

Behageligt fleeceovertræk som holder sadlens sæde varmt på kolde vinterdage. Påsættes let med elastikstropper.


Gennemsnitlig vurdering
4.3
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Salovertrekk / sædevarme
3 Likes

Super lækker på kolde dage. Et SKAL, hvis du vil forhindre blærekatarr .... :) Behageligt og varmt.

3 Likes

Sædepuden passer godt, holder rumpen på kørsler fin og varm og er let at montere. Lille, men: for min Wintec-sadel passer hjørnerne ikke foran :( Dette får mig til at glide, når jeg altid rejser puden, og så bliver jeg nødt til at plukke den på hesten igen. For min heste er ikke noget problem, der tålmodig efterlader med nervøs Jeg kunne forestille mig heste, men vanskelige.

Fantastisk varm sag til fods
2 Likes

Jeg købte ture om vinteren i skoven, marker. Fantastisk dækning, fuldt berettiget! Der er en lille uoverensstemmelse i formen af ørerne foran med vingerne på sadlen, som de skal bæres på, men dette er ikke et problem, alt holder sig godt. Hvis hesten er høj, kan det være lidt ubehageligt at sidde fra jorden, som dækslet glider naturligt. Bedre at sætte sig ned fra bænken i dette tilfælde. Trods det faktum, at det er fuskepels, er omslaget MEGET tykt og varmt, bare frelse i kulden!

1 Likes

Super smukt Horze sadetæppe, sædet varmere. Meget velegnet til de kommende vinterture.

1 Likes

Meget blød sædehud af meget god kvalitet. Desværre for min 16 tommer sadel for stor, derfor er jeg nødt til at sende den tilbage. Jeg tror dog, at du ikke kan ordne pelsen så godt. For mig glider det lidt.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.