Spar 18% på en valgfri vare! *
Brug koden: HZWEEKEND
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Saltsten & holdere

Saltsten giver hesten essentielle næringsstoffer. Sørg for at din hest har fri adgang til at nyde en saltsten, så den holder sig frisk og glad.

Filter
Filter
Ryd alt
Sortering
Mærker
Mærker Ryd alt
Farve
Farve Ryd alt
Størrelse
Størrelse Ryd alt
Pris
Pris
Dine filtre:
21 artikler

Saltsten er en essentiel del af den sunde hests kost.

En saltsten i indhegningen eller stalden giver hesten frihed til at slikke salt i sig når dens krop kræver det. Det er afgørende at have salt tilgængeligt, så man er sikker på at hesten får det vigtige mineral. Mangel på salt i kosten kan forårsage fordøjelses- og helbredsproblemer. Det er en god måde at holde hesten sund på, ved konstant at have en saltsten inden for hestens rækkevidde. De fleste saltsten kan fastgøres til hegnet, en holder eller stilles i en bakke på jorden, så de ikke opløses.

Saltsten er ideelle til at sikre, at hesten får det natrium der skal til for et optimalt helbred.

En saltsten i en solid holder er den optimale måde at undgå natriummangel hos indhegnede heste. Sørg for at have saltsten i alle indhegninger, så din hest kan slikke salt i sig uanset hvordan vejret er udenfor. Saltstenholderen sørger for at blokken ikke opløses når det regner, og undgår at den bliver våd og smager dårligt. Heste har brug for salt for at erstatte det natrium de taber gennem sveden under hård træning eller i varmt vejr. Horze har den perfekte løsning på dette problem med et udvalg af forskellige saltsten.