JANUARYUDSALG - ENDNU STØRRE RABATTER! Op til 50% rabat på tonsvis af produkter! *
Spar nu

Keratex Hoof Hardener 250 ml

Produkt-ID: 316266

DKK 349,00
(Prisen er inkl. moms)
Keratex Hoof Hardener 250 ml
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Keratex Hoof Hardener 250 ml
DKK 349,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Keratex Hoof Hardener 250 ml
DKK 349,00
Hovpensel
DKK 39,00
Keratex Hoof Hardener 250 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Keratex Hoof Hardener sammensætningen er patenteret og indeholder et unikt fleksibilitetsmiddel samt et hærdningsmiddel, hvilket gør dette til det perfekte produkt til beskyttelse af din hest mod: sprøde, revnede, bløde eller svage hove; bløde, følsomme eller tynde såler; gentagne skotab; overgang til barfod; hovskader.
Keratex Hoof Hardener vil styrke og beskytte skoede og uskoede hove, for at genskabe sundhed efter følsomme såler og for at forhindre eksisterende revner i at kravle opad eller på tværs over hovene.
Det virker ved en tværbinding af keratiner og proteiner inden i hovens indre strukturer og gør hoven stærkere indefra. I og med det optages inde i hoven, vil det ikke "falde af" i terrænet, men vil vedblive at virke inde i hoven, uagtet vejr og terrænforhold.
Siden produktet først blev tilgængeligt for hestejere i 1990, som det første produkt af sin art, har Keratex Hoof Hardener bevist at det kan forbedre hovkvaliteten på både kort og lang sigt. Keratex Hoof Hardener er tilladt til brug i konkurrencer og anbefales af dyrlæger og beslagsmede verden over, herunder den olympiske beslagsmed Ian Hughes.
Kåret til Product of the Year og Editor's Choice ved flere lejligheder af USAs mest prestigefyldte rytterpublikation, Horse Journal, - dette anmelderroste produkt er ofte fremhævet i mange af verdens ridetidsskrifter og er anerkendt inden for hesteindustrien, beslagsmede og dyrlæger som førende produkt indenfor sit felt.


Teknisk beskrivelse:


En 250ml flaske holder i ca. 3 måneder.
Fås i 250 ml flasker, Påføringsbørste medfølger.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

god
0 Likes

Virkelig godt produkt, der hjælper min hest med tynde følsomme såler

Størrelse: Normal
Keratex
0 Likes

Produktet er meget godt. Kan påføres super og er relativt økonomisk. Da vi brugte det, er hesteskoene stadig på hesten. Det hjælper også mod rod. Midler efter mit valg.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.