Tjek leveringsstatus for din ordre her

Keratex Hoof Putty 200 g

DKK 199,00
Prisen er inkl. moms
Spar 16 % på din bestilling
Kopier kode: FLASHSALE
400 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 09.12.2021.
Størrelsesguide
Leveringsalternativer
Leveringsklar. Varen er på lager og klar til dig
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 500 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Keratex Hoof Putty er fantastisk til reparation af huller i sålen på hestens hove, så hestens ejer kan mønstre selvtillid efter at hullet er plugget med Hoof Putty.
Det er især nyttigt, når din hest er ved at komme sig fra en hovbyld, punktering eller en hovseparation.


Egenskaber:


  • Kan bruges på følgende måder:
  • For at lukke et lille, ikke inficeret hul efter grundig disinficering af området, gør at du kan sætte hesten ud når et grødomslag ikke er nødvendigt.
  • At tætne et lille såletryk, eller et hul efter en byld som er blevet renset og tømt - efter grundig disinficering af området - når et grødomslag er nødvendigt, gør at du trygt kan sætte hesten ud efter omslaget er fjernet.
  • Beslagsmede bruger den ofte som ekstra støddæmpning og for at gøre hesten mere tryg ved at bruge den mellem en "lily pad" og strålen hos ponyer som har problemer med forårsgræs-relaterede problemer

Teknisk beskrivelse:


Fås i 200 gram dåse.


Brugsanvisning:


Bruges med det bedste resultat ganske enkelt ved at forme den klæbrige kit i rene hænder og presse den ind i hullet indtil du har tæt prop. Keratex Hoof Putty er en semi-permanent voks, der forsegler og stabiliserer en hovseparation, og forhindrer at grus, mudder og snavs sætter sig fast i hullet og skader genoprettelsesprocessen. Den klæbende fyldningsblanding desinficerer også, hvilket gør den perfekt til at understøtte genopretning efter punkteringer, bylder og hulrum.
Bemærk, at kitten vil være hård i dåsen, men vil blødgøre i dine hænder, når du former den efter dit behov.


Produkt-ID: 316269

Læs anmeldelser:

Keratex Hoof Putty 200 g