Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Cowboy Magic Shine In Yellowout™ Shampoo 473 mL

Produkt-ID: 25666

DKK 109,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Cowboy Magic Shine In Yellowout™ Shampoo 473 mL
Beskrivelse

Beskrivelse

COWBOY MAGIC ® SHINE IN YELLOWOUT™ neutraliserar Gula Fläckar och gör Hår i Alla Färger Intensivare: Svart, Vit, Fux, Brun, Skimmel, Palomino, Paint. Bra både för hästar och människor. SHINE IN YELLOWOUT™ tar bort gula fläckar från håret och ger glanslöst hår i alla färger en mer strålande lyster. Det gör håret silkeslent, glänsande och väldoftande. INSTRUKTIONER: Använd i blött hår, massera in i håret tills det blå löddret blir vitt. Låt det verka två till fem minuter och skölj sedan väl innan du upprepar behandlingen om det skulle behövas. ALLERGITESTAD OCH UTVÄRDERAD AV HUDLÄKARE.VARNING: Endast för utvärtes bruk..


Gennemsnitlig vurdering
4.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Shampoo til klart hår
0 Likes

Shampoo temmelig effektiv til at fjerne pletter på lyse kjoler. Jeg testede det på en meget lysegrå, fjerner den "gule side", hvad enten det var på kjolen eller i håret. De meget beskidte opgaver (kastanjer) i hårene forsvinder ikke i en enkelt vask, men er virkelig svækkede. Meget let at skylle. God pris. Ulempe, lidt vanskeligt at skære. Et produkt, som jeg anbefaler til ejere af grå heste og andre lette kjoler.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.