Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF

EquiSafety hundedækken, L

Produkt-ID: 309071

DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)
EquiSafety hundedækken, L
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
EquiSafety hundedækken, L
Beskrivelse

Beskrivelse

Fremstillet af vandtæt og slidstærkt stof, fremragende til hunde der elsker at løbe gennem buske og krat. Foret med varm og rar quiltforing.Vi har designet dækkenet så det holder hundens bryst tørt og fri for mudder, det er justerbart omkring halsen med komfortabel elastik og har et justerbart bånd omkring maven.1" reflekstape EN471 på siderne og en lille lomme til hundeposer eller godbidder!


Gennemsnitlig vurdering
4.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Meget nyttig for hunden at blive set af bilister
0 Likes

Let dækning, godt vandtæt og især meget effektiv i gult for at signalere hunden til bilisterne. Vær opmærksom på størrelsen (L er den engelske størrelse 22 i cm er ikke større end 55), hvilket ikke er meget generøst. Det er en skam ikke at foreslå den eksisterende maksimale og maksimale størrelse hos producenten, XL (26 engelsk så ca. 65 cm), som ville være bedre egnet til store hunde, men aldrig til meget store hunde.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.