Op til 60% rabat på Horze, B Vertigo og mange andre topbrands! *
Spar nu
* Kampagneinfo

Sikkerhedsveste til børn

Sikkerhedsveste til børn er et must, som beskytter dit barn hvis det skulle falde af. Hav ro i sindet når dit barn bruger en sikkerhedsvest.
Filter
Filter
Ryd alt
Sortering
Mærker
Mærker Ryd alt
Farve
Farve Ryd alt
Størrelse
Størrelse Ryd alt
Pris
Pris
Dine filtre:
13 artikler

Sikkerhedsveste til børn er et must-have for enhver aktiv ung rytter.

Hjælp med at beskytte dit barn mod styrt og uheld med en beskyttende sikkerhedsvest fra Horze. Ekstra polstring og stødabsorbering gør aktive unge mere sikre i tilfælde af et styrt. Hav fred i sindet velvidende om at du gør mest muligt for at beskytte dit barn mod risikoen ved ridning. Horze sikkerhedsveste er konstrueret af åndbart, holdbart materiale med ekstra lag polstring og beskyttelse. Den fleksible, justerbare skal på disse kvalitetsveste følger rytterens bevægelser og giver rigelig beskyttelse og bevægelsesfrihed, så de ikke forstyrrer ridningen.

Beskyt ryttere med det stødabsorberende fyld og skumpolstring i Horze’ sikkerhedsveste til børn.

Justerbare veste med fleksible paneler giver masser af støtte uden at begrænse bevægelsesfriheden. Vores sikkerhedsveste giver stødabsorbering i tilfælde af et hårdt styrt og kan bidrage til at beskytte dit barn mod skader. Vælg en sikkerhedsvest til alle aktive ryttere og giv lidt ekstra beskyttelse under enhver disciplin. Åndbart tekstil og ekstra fleksibilitet gør Horze sikkerhedsveste ideelle som ekstrabeskyttelse under terrænridning eller springning.