Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Horze Bondy sikkerhedsvest, børnemodel

Produkt-ID: 37051

DKK 1.190,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Bondy sikkerhedsvest, børnemodel
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Bondy sikkerhedsvest, børnemodel
Beskrivelse

Beskrivelse

Sikkerhedsvest til børn. Komfortabel beskyttelse. Velcrostropper på skuldre og mave. Superblød skumpolstring. Meshforing. Ventilationshuller. Aftageligt yderstof. Horze 82 logo-badge på brystet. CE EN 13158-2009-godkendt sikkerhedsvest med Beta niveau 3.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

super
1 Likes

Vi købte en sådan beskyttelsesvest til barnet, jeg kunne godt lide det meget på webstedet, det viste sig at være levende og godt lavet i de levende også, der er intet at klage over. Vi troede, at vi ville bruge mere, men i betragtning af, hvad andelen ville være, sparede vi et anstændigt beløb. De leverede alt normalt, størrelsen nærmede sig os, skønt vi var bange for dette. Jeg kan råde en sådan vest til at købe, det er pengene værd!

Jeg elsker dette
0 Likes

Jeg elsker denne kropsbeskytter, fordi den er meget behagelig og dejlig og varm

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.