Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu
-12%

Horze Titan Sikkerhedsvest, voksenmodel

Produkt-ID: 37058

DKK 703,12
DKK 799,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Titan Sikkerhedsvest, voksenmodel
Beskrivelse

Beskrivelse

Rid med selvtillid med denne sikkerhedsvest.


En sikkerhedsvest er et must til alle aktive ryttere. Mange discipliner kræver sikkerhedsveste til terrænridning og endda nogle springklasser. Denne vest er beskyttende og stadig fleksibel nok til at bevæge sig med rytteren, og tillader masser af bevægefrihed i sadlen. Sikkerhedsveste kan absorbere stød og beskytte mod skader i tilfælde af et fald. En sikker og godkendt sikkerhedsvest til brug under terrænridning og over springbomme.


Egenskaber:


  • Beskyttende sikkerhedsvest i høj kvalitet med justerbare sider for tilpasning til alle kropstyper
  • Stor bevægefrihed
  • Attraktivt figur flatterende design
  • Godkendt til konkurrencebrug
  • EN 13158: 2000 godkendt

Teknisk beskrivelse:


Ydertekstil: 100% Nylon. Inderfor: 80% Nylon, 20% Lycra Polyester.


Gennemsnitlig vurdering
4.1
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fantastisk kropsbeskytter!
3 Likes

Efter at have prøvet forskellige kropsbeskyttere er dette den eneste, jeg synes er en god pasform. Fordi det er et enkelt lag gennem hele jakken, føles det ikke så klodset som andre i denne prisklasse (jeg kunne næppe bevæge mig, hvad så ikke desto mindre ride i det sædvanlige omslag rundt om de forreste stilarter). Snørebåndene i siden gør det til en MEGET bedre pasform, da du ikke kan gøre det kontureret til at passe til din kropsform i stedet for den firkantede form af andre beskyttere, der var for stramme omkring fronten og i stand til at passe en håndtaske under bunden af jakke! Masser af fri let bevægelse, der ikke forhindrer ridning på nogen måde.

Bedre end racetsikker
2 Likes

Meget god pasform til både ridning og ridning. Klappen på bagsiden kan vippes op og holdes op. Meget godt, hvis du bruger det til kørsel og føler, at det bliver lidt længe. God justerbarhed og meget behagelig at frigøre borrelås.

DAGSIKKERHED
2 Likes

Hidtil bedste vest! Ikke for stramt på jorden, men stadig stramt. Stort plus på lynlåsen! ☺

Ikke hvad du synes
2 Likes

Bestilte det og forventede en billig kropsbeskytter, jeg kunne konkurrere i. Meget til min smag det var beta 2000, og på annoncen sagde det beta 2009. Så ikke godt at konkurrere i

jeg anbefaler
1 Likes

Let og behagelig vest. En meget kropsbevægende model ligner ikke en "rustning".

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.