Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Horze Walker Skridtdækken

Produkt-ID: 24336

DKK 649,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Walker Skridtdækken
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Walker Skridtdækken
Beskrivelse

Beskrivelse

Hold din hest dækket imens, at den skridter af efter en lang tur eller under longering.


Hvis du har behov for at skridte din hest af efter en lang tur eller at varme den op i longen, bør du sikre at hesten er komfortabel og tør med et skridtdækken. Dette letvægts, vandtætte, træningsdækken har åbne skuldre for, at give hesten frihed til bevægelse. Horze Walker Skridtdækken er designet til at blive brugt uden uden sadel for at sikre, at din hest er beskyttet mod vejrforholdene imens at den varmer op eller skridter af. Den unikke facon bevarer den frie bevægelighed og afdækningen af ryggen sørger for at holde lænden varm og tør under alle omstændigheder. Horze Walker Skridtdækken er nødvendig i hestens garderobe, når man benytter sig af at longere.


Egenskaber:


  • Vandtæt
  • Høj kile ved skulderen for bedre bevægelse
  • Velcro lukninger
  • Bringespænde og krydsgjorde
  • Ligger stabilt på hesten

Teknisk beskrivelse:


Yderstof i 600D polyester med 200g polstring.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i koldt vand. Skåneprogram med alm. vaskemiddel uden blegemiddel eller skyllemiddel. Skal lufttørres. Må ikke tørretumbles.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

stor
1 Likes

2. vinter dækket ville være fantastisk, jeg anbefaler det stærkt!

Fremragende quilt
1 Likes

Holdbart quilt modvirker scuffs perfekt under længsel, og hvis hesten har bue scuffs og har brug for at have pelsen til at vokse ud i bogen fungerer vandafvisende middel godt som uden for quilt

Alsidig dyne
1 Likes

Helt fremragende dyne, som jeg har købt i årenes løb, 3 stykker er det blevet. Min hest har meget let at få caféer, dette dyne bruger jeg som under quilt / lunger dyne / konkurrence quilt. bruges dagligt uden et enkelt hul og vaskes ofte.

1 Likes

Super tæppe - efter Horsewarefan nu Führanlagendeckenfan;) I et år overbevisende vandtæt, hurtigtørrende, skridsikker. Hesten løber i dårligt vejr på græsset og kan spise og hoppe strålende rundt gennem den geniale brystlukning.

24-timers udendørs tæppe
1 Likes

Jeg bruger dette tæppe allerede i 2. vinter. Min hest har dette tæppe i den åbne stald i en stor besætning, hestene har også adgang til en lille skov. Tæppet er super holdbart, absolut regntæt og pænt og varmt. Det kan spise og lege godt med det. Det ville være rart, hvis det stadig giver dette loft med en påfyldning på 100 og 50 g.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.