Mid Season SALE
Sliksten og Saltsten til Hest

Sliksten og Saltsten til Hest

Saltsten giver hesten essentielle næringsstoffer. Sørg for at din hest har fri adgang til at nyde en saltsten, så den holder sig frisk og glad.
17 artikler

Køb Sliksten og Saltsten til Hest på horze.dk

På horze.dk kan du shoppe komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Du skal blot bestille online og nyde disse fordele:

🚚

Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr.

💳

Mange betalingsmetoder og køb på konto

Gratis returnering

📞

Gratis kundeservice og chat

Saltsten er en essentiel del af den sunde hests kost.

En saltsten i indhegningen eller stalden giver hesten frihed til at slikke salt i sig når dens krop kræver det. Det er afgørende at have salt tilgængeligt, så man er sikker på at hesten får det vigtige mineral. Mangel på salt i kosten kan forårsage fordøjelses- og helbredsproblemer. Det er en god måde at holde hesten sund på, ved konstant at have en saltsten inden for hestens rækkevidde. De fleste saltsten kan fastgøres til hegnet, en holder eller stilles i en bakke på jorden, så de ikke opløses.

Saltsten er ideelle til at sikre, at hesten får det natrium der skal til for et optimalt helbred.

En saltsten i en solid holder er den optimale måde at undgå natriummangel hos indhegnede heste. Sørg for at have saltsten i alle indhegninger, så din hest kan slikke salt i sig uanset hvordan vejret er udenfor. Saltstenholderen sørger for at blokken ikke opløses når det regner, og undgår at den bliver våd og smager dårligt. Heste har brug for salt for at erstatte det natrium de taber gennem sveden under hård træning eller i varmt vejr. Horze har den perfekte løsning på dette problem med et udvalg af forskellige saltsten.

Top katagorier