Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF

Horze Freya lang dame soft-shell jakke

Produkt-ID: 33154

DKK 679,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Tilføj broderi
Tilføj broderi
Placering af broderi *
Broderitekst *
Klik her for at se skrifttyper, farver og mere!
Størrelse *
Skrifttype *
Farve *
Form *
Horze Freya lang dame soft-shell jakke
Beskrivelse

Beskrivelse

Lang, alsidig soft-shell jakke med aftagelig hætte og rygventilation.


Blød fleeceforing gør denne komfortable, lange softshell-jakke til et godt valg. Få et ekstra lag af varme med smigrende styling til din garderobe og hav altid den perfekte jakke at bære på kølige vinterridninger. En ventileret ryg giver dig mulighed for at dække sadlen uden at forstyrre ridningen. Juster taljen med stropper og tryk på knapper for at få en personlig pasform. Sidelommer og tovejs lynlås fuldfører det friske look.


Egenskaber:


 • Lang, soft-shell-jakke
 • 2-vejs lynlås foran
 • Lynlåsåbning med skørt på bagsiden
 • Lynlåslommer foran
 • Vandtæt
 • Åndbar
 • Ingen tapede sømme
 • Lodden fleeceforing
 • Justerbare stropper med trykknapper i taljen
 • Aftagelig hætte

Teknisk beskrivelse:


100% polyester, 3000mm vandtæt, 1000mvp åndbar, ingen tapede sømme.


Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fantastisk jakke, men desværre ikke til ridning!
2 Likes

I det andet år ledte jeg efter en ny ridejakke, der er vandtæt og vindtæt, ikke ender over nyrerne, og hvor man ikke ligner Michelin-hanen og sveder ved det stabile arbejde, fordi hun med 500g ned quiltet - vanskeligt! Mange blev beordret og sendt tilbage. For kort, for fedt, for upraktisk. Da jeg pakker ud denne jakke, tænkte jeg: Juchu, det er det! Fantastisk materiale, ikke for tykt men tilsyneladende regntæt, til sidst skåret længe nok, mange poser og ser også godt ud. Og til en virkelig fair pris - fantastisk! Så klædt og: passer! Men så desillusionen: Da designeren sandsynligvis har glemt, til hvilken denne jakke er lavet, nemlig til ryttere. Ryttere, der ønsker at sidde på heste. Men denne jakke har ingen spalter, hverken på siderne eller på ryggen, og derfor er den netop berømte flot langskæring desværre helt ubrugelig til ridning. Ærgerligt! Havde ridejakken fra REITsporthandel REITschlitze, ville hun have været virkelig en drøm. Så desværre er hun bare endnu et modestykke og ubrugelig til det tilsigtede formål og gik tilbage. Og min jakkesøgning går ind i det tredje år ...

Horze lang jakke
1 Likes

Jakken er perfekt! Og godt vand og vind! Jeg er meget tilfreds med jakken!

Fantastisk vandtæt, varm ridejakke!
1 Likes

Bestilte denne vandtætte jakke til regnfuld vinter i Western NC bjerge. Det er meget godt lavet og stilfuldt. Det vil være fantastisk til ridning denne vinter. Først bestilte jeg en størrelse 12 US, men den var lidt for stor, selvom jeg fulgte størrelsesmålingerne. Jeg er 5'3,5 "og vejer 144. Jeg sendte størrelse 12 tilbage og fik en størrelse 10, som passer bedre for mig, bortset fra at ærmerne er lidt lange. For mig, men ikke et problem.

Meget sød, virker som god kvalitet. Se skulderen passer!
0 Likes

Jeg har lige købt denne jakke, fordi vores vejr blev koldt og regnfuldt virkelig hurtigt! Det er varmt, det er sødt, og det har en masse funktioner, jeg kan lide. Jeg kan godt lide at hætten er aftagelig, jeg elsker knappen klikkes på håndledene og taljen til justerbar montering, og jeg kan godt lide den bagerste lynlås og to lynlåse foran, hvilket betyder, at denne jakke er lang nok til at holde hele kernen varm på jorden, og at jeg komfortabelt kan bære det i sadlen. Jeg kan også godt lide den høje krave bortset fra den aftagelige hætte! Foret er en sølvfarvet slags stof af pels / fleece og meget blød. Der er kun to ting, jeg ville ønske, at de var forskellige: For det første skulle jeg ønske, at ærmerne havde de klodsede / elastiske små indvendige manchetter for at forhindre vinden i at blæse ind. Snapene på ærmerne er OK, men er lidt chunky og ikke så effektive som dobbelt mansjet-stil. For det andet er pasningen på tværs af skuldrene særlig stram. Jeg er slank og har normalt størrelse 4, og den størrelse passer mig perfekt overalt, men mine skuldre - Jeg følte at jeg ville rive sømmene fra hinanden, hvis jeg forsøgte at løsne over et anstændigt hegn eller gøre noget meningsfuldt pleje / håndtering. Jeg købte en størrelse op (6), og mens skuldrene stadig truer med at være lidt tætske, hvis jeg virkelig bøjes, passer det for det meste godt. Og jeg gætter nu på, at jeg har plads til at bære yderligere lag under min frakke! Generelt er jeg meget tilfreds med købet. Vi får se, hvordan det holder op!

Fantastisk vandtæt, varm vinter ridejakke!
0 Likes

Først bestilte jeg denne jakke i størrelse 12, USA, efter størrelsesmålingerne. Jeg vendte tilbage og fik en størrelse 10, der passer bedre til mig. Ærmer er også lidt lange, men ikke et problem. Jeg er 5 '3,5 "og vejer cirka 142.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.