JANUARYUDSALG - ENDNU STØRRE RABATTER! Op til 50% rabat på tonsvis af produkter! *
Spar nu
-30%

Horze Freya lang dame soft-shell jakke

Produkt-ID: 33154

DKK 475,30
DKK 679,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Horze Freya lang dame soft-shell jakke
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Freya lang dame soft-shell jakke
DKK 475,30
DKK 679,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Tilføj broderi
Tilføj broderi
Placering af broderi *
Broderitekst *
Klik her for at se skrifttyper, farver og mere!
Størrelse *
Skrifttype *
Farve *
Form *
Horze Freya lang dame soft-shell jakke
Beskrivelse

Beskrivelse

Lang, alsidig soft-shell jakke med aftagelig hætte og rygventilation.


Blød fleeceforing gør denne komfortable, lange softshell-jakke til et godt valg. Få et ekstra lag af varme med smigrende styling til din garderobe og hav altid den perfekte jakke at bære på kølige vinterridninger. En ventileret ryg giver dig mulighed for at dække sadlen uden at forstyrre ridningen. Juster taljen med stropper og tryk på knapper for at få en personlig pasform. Sidelommer og tovejs lynlås fuldfører det friske look.


Egenskaber:


 • Lang, soft-shell-jakke
 • 2-vejs lynlås foran
 • Lynlåsåbning med skørt på bagsiden
 • Lynlåslommer foran
 • Vandtæt
 • Åndbar
 • Ingen tapede sømme
 • Lodden fleeceforing
 • Justerbare stropper med trykknapper i taljen
 • Aftagelig hætte

Teknisk beskrivelse:


100% polyester, 3000mm vandtæt, 1000mvp åndbar, ingen tapede sømme.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Stor jakke
0 Likes

En anden fantastisk jakke. Stilfuld og effektiv. Virkelig rart, tak.

Størrelse: Normal
Foretrukne jakke
0 Likes

Jeg elsker denne jakke - den er perfekt til ridning eller fritid. Jeg har haft det i mere end et år, og det ser stadig ud, som det gjorde, da jeg købte det. Holdes op i vasken og pletter ikke (trods mine hestes bedste forsøg ????). Fit er tro mod størrelse og meget smigrende samt behagelig. Jeg kan virkelig ikke sige nok gode ting om denne frakke. Hvis jeg vinder lotteriet, har jeg et i hver farve.

Størrelse: Normal
Praktisk jakke Horze Freya
0 Likes

Jakke Horze Freya kunne lide ved første øjekast. Smuk chokoladefarve, god længde. Stilen er gennemtænkt til den mindste detalje - der er en speciel lynlås bagpå, og jeg pakker den ud, mens jeg kører - det er mere praktisk at sidde i sadlen. Taljen er perfekt reguleret af specielle stropper med knapper, og jeg kan lirke en varm trøje, når det er koldt. Inde - en varm fleece, en hyggelig jakke. Der er også specielle knapper på håndledene - vinden blæser ikke, den kan gøres tættere. Jakken slettes uden problemer i en almindelig skrivemaskine. Jeg synes, købet er vellykket og takker butikken for hurtig levering.

Fantastisk jakke, men desværre ikke til ridning!
2 Likes

I det andet år ledte jeg efter en ny ridejakke, der er vandtæt og vindtæt, ikke ender over nyrerne, og hvor man ikke ligner Michelin-hanen og sveder ved det stabile arbejde, fordi hun med 500g ned quiltet - vanskeligt! Mange blev beordret og sendt tilbage. For kort, for fedt, for upraktisk. Da jeg pakker ud denne jakke, tænkte jeg: Juchu, det er det! Fantastisk materiale, ikke for tykt men tilsyneladende regntæt, til sidst skåret længe nok, mange poser og ser også godt ud. Og til en virkelig fair pris - fantastisk! Så klædt og: passer! Men så desillusionen: Da designeren sandsynligvis har glemt, til hvilken denne jakke er lavet, nemlig til ryttere. Ryttere, der ønsker at sidde på heste. Men denne jakke har ingen spalter, hverken på siderne eller på ryggen, og derfor er den netop berømte flot langskæring desværre helt ubrugelig til ridning. Ærgerligt! Havde ridejakken fra REITsporthandel REITschlitze, ville hun have været virkelig en drøm. Så desværre er hun bare endnu et modestykke og ubrugelig til det tilsigtede formål og gik tilbage. Og min jakkesøgning går ind i det tredje år ...

Størrelse: Stor
Meget sød, virker som god kvalitet. Se skulderen passer!
0 Likes

Jeg har lige købt denne jakke, fordi vores vejr blev koldt og regnfuldt virkelig hurtigt! Det er varmt, det er sødt, og det har en masse funktioner, jeg kan lide. Jeg kan godt lide at hætten er aftagelig, jeg elsker knappen klikkes på håndledene og taljen til justerbar montering, og jeg kan godt lide den bagerste lynlås og to lynlåse foran, hvilket betyder, at denne jakke er lang nok til at holde hele kernen varm på jorden, og at jeg komfortabelt kan bære det i sadlen. Jeg kan også godt lide den høje krave bortset fra den aftagelige hætte! Foret er en sølvfarvet slags stof af pels / fleece og meget blød. Der er kun to ting, jeg ville ønske, at de var forskellige: For det første skulle jeg ønske, at ærmerne havde de klodsede / elastiske små indvendige manchetter for at forhindre vinden i at blæse ind. Snapene på ærmerne er OK, men er lidt chunky og ikke så effektive som dobbelt mansjet-stil. For det andet er pasningen på tværs af skuldrene særlig stram. Jeg er slank og har normalt størrelse 4, og den størrelse passer mig perfekt overalt, men mine skuldre - Jeg følte at jeg ville rive sømmene fra hinanden, hvis jeg forsøgte at løsne over et anstændigt hegn eller gøre noget meningsfuldt pleje / håndtering. Jeg købte en størrelse op (6), og mens skuldrene stadig truer med at være lidt tætske, hvis jeg virkelig bøjes, passer det for det meste godt. Og jeg gætter nu på, at jeg har plads til at bære yderligere lag under min frakke! Generelt er jeg meget tilfreds med købet. Vi får se, hvordan det holder op!

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.