Udsalg - op til 50% RABAT! Begrænset antal!*
Spar nu

Horze Shona touchscreen ridehandsker

Produkt-ID: 31408

DKK 139,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Shona touchscreen ridehandsker
Beskrivelse

Beskrivelse

Innovativ teknologi gør det muligt at skrive beskeder eller besvare opkald med handskerne på.


Åndbare sommerhandsker der kan bruges til touchscreen. Det specielle materiale på tre af fingerspidserne gør det muligt at bruge telefonen. Elastisk materiale mellem fingrene giver god pasform. Klassisk broderet HZ-logo på håndleddet og velcrolukning som giver perfekt pasform.


Egenskaber:


  • Præcis pasform og anatomisk design giver fleksibilitet og komfort
  • Ny E-Tip teknologi på tre fingerspidser
  • Berøringsfølsomme skærme bruger et lag kapacitivt materiale til at holde på en elektrisk ladning
  • Justerbar velcrolukning

Teknisk beskrivelse:


Blandet polyestermateriale.


Vaskeanvisning:


Gøres rene med varmt vand og mild sæbe.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Mega Fed
1 Likes

Jeg Har Sådan et Par I sort De Kom Indenfor 2-3 Dage, De Er Mega Fede fordi der Er touch i og mega lækkert indeni

Super
1 Likes

Åh, jeg har brukt disse hanskene kun 3 ganger nå. Jeg liker ikke å ri med hansker, men de her er det noe helt annt. Touch screen funksjonen er ypperlig og de sitter som støpt på hendene mine. Skikkelig hånd i hanske :) Utrolig fornøyd.

Faires Preis-Leistungsverhtnis
0 Likes

Diese Handschuhe sind super. Sie halten was sie versprechen und für den Preis kann man nichts falsch machen. Die Erklärung für das Abmessen meiner Handschuhgröße hat ebenfalls bestens funktioniert.

Touch-screen funker ikke så bra
0 Likes

Jeg synest hanskene er gode. vrir seg litt på fingerene, så touch-screen merke blir på siden av fingeren. Touch-screenen funket en stund også ville den ikke mer.. ellers helt ok!

Elsker de!
0 Likes

Jeg synes disse er helt fantastisk gode å bruke, spesielt viss du har riktig størrelse så mål med andre hansker du har før du kjøper ;) Anbefaler disse til alle, har hatt mine rosa i flere mnd, og fingrene holdes varme uansett kulde, og jeg bor i Nord troms :)

Gode hansker meeeeeen....
0 Likes

Stilig design og komfortable, men usikker på hvor lenge de holder. Touchscreen funker ikke - må fortsatt av med hansken.

Godt kjøp!
0 Likes

Kjempegode å ri med, sitter veldig godt rundt fingrene. Jeg har lange og tynne fingre, noe som er litt vanskelig når det kommer til hansker. Disse sitter perfekt. At det er touch-screen har jeg egentlig ikke benyttet meg av, men det fungerte når jeg testet det. Digg når man er ute på tur. Ikke veldig varme, men jeg holder varmen i de ganske godt. Bruker de i minusgrader, det går stort sett fint. Kjempekult design og farge!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.