Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Horze Shona touchscreen ridehandsker

Produkt-ID: 31408

DKK 139,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Shona touchscreen ridehandsker
Beskrivelse

Beskrivelse

Innovativ teknologi gør det muligt at skrive beskeder eller besvare opkald med handskerne på.


Åndbare sommerhandsker der kan bruges til touchscreen. Det specielle materiale på tre af fingerspidserne gør det muligt at bruge telefonen. Elastisk materiale mellem fingrene giver god pasform. Klassisk broderet HZ-logo på håndleddet og velcrolukning som giver perfekt pasform.


Egenskaber:


  • Præcis pasform og anatomisk design giver fleksibilitet og komfort
  • Ny E-Tip teknologi på tre fingerspidser
  • Berøringsfølsomme skærme bruger et lag kapacitivt materiale til at holde på en elektrisk ladning
  • Justerbar velcrolukning

Teknisk beskrivelse:


Blandet polyestermateriale.


Vaskeanvisning:


Gøres rene med varmt vand og mild sæbe.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

7 Likes

meget gode handsker. passer tæt på armen, justerbar med velcro, meget blød Sømme er af høj kvalitet, borrelås holder godt. Bestået felttest. Hænderne i dem sved ikke, lejligheden glider ikke. Generelt klædt og glemt dem. Velvasket, tør hurtigt.

Spændt!
4 Likes

Fremragende og behagelige handsker, dem, der blev uddelt foran dem til højre og til venstre ... om sommeren sveder de ikke hænderne, det er ikke koldt om efteråret, de vasker godt, lejligheden glider ikke, de sprænger ikke, generelt er kvaliteten 5+! Jeg købte mig 2 par (grå og beige) og kiggede på mig 2 flere af mine veninder), og prisen for dem er meget god!

HANDSKER
3 Likes

Jeg har brugt disse handsker kun 1 gang, men alligevel var virkelig gode (: Jeg kan varmt anbefale alle disse Horze-handsker! Også rigtig billige (: Jeg købte ikke her på nettet, og jeg købte ikke, jeg købte Äänekoski Agri Marget kun 5.20 e (:

: 3
3 Likes

Jeg har de beige farver, der er gode i foråret, og sommeren er også blevet brugt. Min søster har disse pink: 3 Jeg anbefaler stærkt til alle! : 3

2 Likes

godt udseende og pris. Prisen kan være lavere. Hele udvalget kunne være større.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.