« Tilbage / Rytter / Ridehandsker / Sommerhandsker

Roeckl Montreal handsker

RRP: -13% Rabat
DKK 329,00
RRP: DKK 379,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Spar op til 60 % på forårs- og sommervarer
+ EKSTRA 18 % rabat på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 8 % rabat på andre mærker
Kopier kode: SUMMER-SAVE
600 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 29.07.2024.
Farve: Black/Gray
Black/Gray Roeckl Montreal handsker
Black/Dark Brown Roeckl Montreal handsker
Horze logo
Levering af Horze
SAML POINT med denne vare som Horze Club-medlem.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Handsker der beskytter dine hænder under ridning. Men hvad gør du på en varm sommerdag, når du helst vil have så lidt på som muligt? MONTREAL er lige det du søger. Takket være innovative materialekombinationer, garanterer disse handsker, at rytteren har et fast greb om tøjlen, selv ved høje temperaturer. Oversiden er en kombination af Revolutional® coldblack® Lycra med luftig Micro Mesh, så man ikke bliver varm. Revolutional® coldblack® Lycra er ikke bare utroligt åndbart, men det reflekterer også solens stråler og varme, hvilket giver betydelig mindre varmeindslusning sammenlignet med andre sorte Lycra-kvaliteter. Derfor bliver handsken ikke mere varm en naturlig hvid. Derudover har materialet en solbeskyttelsesfaktor på 30+. MONTREAL-håndfladen er også særligt egnet til sommertemperaturer. Og Roeckls eksklusive MICRO-AIR har stadig mere at tilbyde end god føling og fremragende grip på tøjlerne: Takket være mikro-perforeringen, er denne handske særdeles åndbar. Det eksklusive COMFORT-CUT giver en slank, behagelig facon, så ekstra besætning på pegefingeren ikke er nødvendig. Den store lukning går henover oversiden på hånden og lukker tæt om håndleddet og giver en perfekt pasform og komfort. De velgennemtænkte egenskaber i høj kvalitet afsluttes med at handsken kan bruges på en touchscreen.

Teknisk beskrivelse:

Oversiden: Revolutional® coldblack® Lycra, Micro-Mesh. Håndfladen: MICRO-AIR. Egenskaber: COMFORT CUT, håndled med CARELESS-lukning, TOUCHSCREEN COMPATIBLE, REFLECT piping.

Produkt-ID: 316301

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: