Roeckl Roeck-Grip Lite ridehandsker

DKK 269,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Spar 13 % på din bestilling
Kopier kode: SHOPPING13
600 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 18.08.2022. Ikke gyldig for mærkene Horseware, Sprenger, Karlslund, Jin Stirrup.
Farve: Hvid
Hvid Roeckl Roeck-Grip Lite ridehandsker
Størrelsesguide
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Alle ryttere - mandlige og kvindelige - elsker det usammenlignelige, klassiske ROECK-GRIP, fremstillet af åndbart, elastisk og enestående smidigt ROECK-GRIP® syntetisk ruskind.
Og fordi ryttere ønsker endnu lettere bærekomfort, især om sommeren, har ROECKL SPORTS nu tilføjet Lite-modellen til serien.
Som basismodellen bygger sommerversionen ROECK-GRIP LITE ligeledes nemt bro mellem et sporty-stilfuldt og et klassisk-elegant design.
Håndfladen, fremstillet af non-slip ROECK-GRIP®, er kombineret med en håndryg med let, åndbart men dog robust Micro Mesh.
Derfor mærker man næsten ikke at man har handsker på, imens man stadig får masser af grip og følelse med tøjlen, sammen med komfortabel fleksibilitet for fingrene.
De karakteristiske brede lukninger med et stilfuldt ROECKL håndlogo, sikrer at handsken sidder behageligt og godt om håndleddet.


Egenskaber:


  • Åndbare
  • Suveræn pasform
  • Klassisk design
  • Maksimal grip
  • Høj bærekomfort

Teknisk beskrivelse:


HÅNDRYG: Triactor II Mesh.
HÅNDFLADE: ROECK-GRIP®.


Vaskeanvisning:


Ridehandsker bør vaskes jævnligt for at opretholde funktionalitet og holdbarhed. ROECK-GRIP LITE kan nemt maskinvaskes på 30 grader.


Produkt-ID: 332516

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: