Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Horze Essex sporeremme

Produkt-ID: 39906

DKK 119,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze Essex sporeremme
DKK 119,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Essex sporeremme
Beskrivelse

Beskrivelse

Specielle sølvfarvede spænder med indlagte krystaller giver disse sporeremme af kvalitetslæder et dejligt look.


De solide læderremme af højkvalitets læder er broderet med Crescendo-logoet med en fin, sølvfarvet tråd. De sølvfarvede spænder er pyntet med skinnende hvide krystaller for at give dem et elegant touch.


Egenskaber:


  • Elegante sporeremme af læder
  • Krystalindlagte, sølvfarvede spænder
  • Crescendo-logo broderet med sølvfarvet tråd

Teknisk beskrivelse:


100% ægte læder.


Vaskeanvisning:


Tørres af med en ren, fugtig svamp efter brug for at fjerne sved og snavs. Aftørres med et blødt, rent håndklæde. Poler med læderplejeprodukter efter anvisning.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Se top, flop af kvalitet ...; - (((((
0 Likes

Først var jeg meget glad for sparestropperne. Selvom læderet er meget tyndt, er stropperne let at bære. Men selvom der kun er to måneder i brug, er der ikke en rhinestone på venstre sporer stropper i spændet. Ved enhver brug har jeg mistet en. Sjovt, kun tilbage. Alle er på det rigtige spænde. Selvfølgelig håndterer jeg stropperne omhyggeligt; Jeg rører ikke noget sted, og de falder heller ikke ud af min hånd. Til venstre faldt stenene lige ud.

Gode basale spawn stropper
0 Likes

Jeg kan godt lide disse sporer. Vidunderligt blødt og har varet godt, har nu været i daglig brug i næsten et år og har ikke strækket eller mistet deres farve. Kun for kvalitet giver jeg det 4 stjerner, fordi diamanter drypper let, og nu er der kun halvdelen tilbage, men jeg tror, jeg vil købe disse for anden gang. Jeg kan anbefale.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.