Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze sporeremme, læder

Produkt-ID: 39910

DKK 59,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze sporeremme, læder
Beskrivelse

Beskrivelse

Sporeremme i kvalitetslæder som ser godt ud og holder længe.


Glat kvalitetslæder giver disse sporeremme et flot udseende og en god følelse. De er en perfekt erstatning for ødelagte, mistede eller udslidte sporeremme. Disse holdbare, slidstærke sporeremme har en god pris der passer til ethvert budget.


Egenskaber:


  • Forniklet spænde
  • Slidstærk læderrem

Teknisk beskrivelse:


Sælges i par.


Vaskeanvisning:


Rengøres med en fugtig svamp. Brug ikke kemiske rengøringsmidler.


Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

1 Likes

Jeg bestilte disse som gaver og monterede dem i sporer. Straks forblev stropperne fri for at eksperimentere ...

1 Likes

Høj kvalitet, dårligt læder! Andre spur stropper fås i denne butik for € 9,90 og har en meget bedre læderkvalitet. Så for under tre euro får du mere kvalitet. Prisen er for høj for kvaliteten. Huden er så dårlig, at den let går i stykker

FORFÆRDELIG!
0 Likes

Jeg havde købt et par gummistremmer hos Rolex lavet af Nunn Finner, de varede nogen tid. Da de døde, besluttede jeg at prøve disse, og de varede ikke en måned. Jeg kastede dem ud og købte læderbukserne fra HOZE og elsker dem! Du får det, du betaler for .... ikke det værd

Smuk!
0 Likes

Sporenriemchen-udseendet synes jeg synes er smukkere end på billedet, fordi de har en oval spænde, og bag spændet er ikke en metalknap, men en normal søm.

God kvalitet!
0 Likes

Jeg har lige købt et par af disse til et billigere par sparestropper til når jeg bare går i skole før nogen forestillinger. De er god holdbarhed og kan virkelig godt lide prisen. Indtil videre har jeg ikke haft noget reelt problem med dem, og jeg brugte dem ca. 5 gange nu.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.