Stassek Equilux dunk, 5 liter

DKK 649,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
5 l (DKK 129,80 / l)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Farve: Hvid
Hvid Stassek Equilux dunk, 5 liter
One size
Partnerprodukt
Forvent 6 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Equilux hurtigrensning er et unikt produkt til pleje. Det gør det muligt at rengøre frakke, manke og hale inden for få minutter, men uden de velkendte ulemper. Ingen grund til at vaske hesten inden påføring. Dette gør Equilux til et ideelt produkt til den kolde tid på året, eller hvis hesten er tilbøjelig til at blive forkølet.
De upopulære gule pletter på grå eller støvlaget på mørke frakker er straks væk. Equilux sparer en masse plejetid. Det tørrer hurtigt og hverken fedt eller lugt. De aktive stoffer fjerner pletter f.eks. gødning pletter eller misfarvninger lavet af græs eller snavs og skaber en ultra skinnende frakke og langt hår. Derudover bliver håret snavsafvisende i længere tid.
Til nervøse heste eller til pletfjernelse i hestens ansigt er Equilux tilgængelig som pletrulle i en lille flaske. Pletvalsen er ideel til at tage med dig, f.eks. til et hesteshow.
Equilux er absolut ikke-giftig og yderst skånsom mod huden. Hud og hår opretholdes mildt, hudens vejrtrækning reduceres ikke.
I betragtning af mennesker, dyr og miljø indeholder Equilux næsten udelukkende naturlige ingredienser, der er under konstant kvalitetskontrol. Equilux-flasker kan genfyldes, sprøjterne kan genanvendes. Vi tilføjer ingen unødvendige emulgatorer. Husk derfor at ryste godt inden brug.


Produkt-ID: 25187

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: