Køb 3 eller flere produkter
Sprenger
Sprenger

Sprenger

År 1872 grundlagde Hermann Sprenger en fabrik for rideudstyr. I dag er Herm Sprenger GmbH stadig et familieejet firma der ledes af fjerde generation efter grundlæggeren med 160 ansatte. Herm Sprenger eksporterer succesrigt til hele verden. Den høje kvalitet opnås ved hjælp af de bedste materialer og komponenter på markedet, intensiv uddannelse af de ansatte samt omfattende kvalitetskontroller efter hvert produktionstrin. Dette udføres ved hjælp af testmaskiner fremstillet til dette særlige formål.
368 artikler
Køb Sprenger fra horze.dk.

Hos horze.dk kan du handle komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Den tyske producent Sprenger har siden 1872 været førende inden for fremstilling af bid, stigbøjler og mere til den kvalitetsbevidste rytter.

Sprengers bid er det ultimative valg til heste inden for alle discipliner. Kvaliteten på disse exceptionelle bid er uden lige, og valgmulighederne er endeløse. Sprengers bid ligger ikke kun behageligt og ergonomisk korrekt i hestens mund, men de er videnskabeligt fremstillet med den rigtige kombination af materialer for at sikre, at hestens mund konstant er fugtig og modtagelig for tøjlehjælpen. Sprengers bid gør oplevelsen med trensen mere behagelig og rytteren kan altid finde et bid der passer nøjagtig til hestens behov. Disse tyske bid er fremstillet med et unikt, patenteret materiale. Den originale Aurigan-model var lavet af en blanding af kobber, silikone og zink. Denne kombination giver nok glathed, komfort og regulering af oxideringsprocesen til at biddene kan adskille sig fra traditionelle bid af rustfrit stål. Senere hen, forbedrede Sprenger denne proces og introducerede Sensogan-modellen som bruger kobber, mangan og zink til at gøre biddene endnu mere luksuriøse og funktionelle. Dette nye materiale giver samme glathed, med en endnu mere reguleret oxideringsproces der udskiller mindre kobber i spyttet. Der findes nu så mange bid at den kræsne rytter kan vælge lige netop den type, vægt og fremtoning der passer til vedkommendes specifikke behov. Sprengers bid er det ultimative valg til alle heste, uanset om det drejer sig om spring, dressur, jagt eller hobbyridning.

Sprengers stigbøjler er designet til at kunne klare intens træning og kan modstå op til 3 gange rytterens vægt, hvorved risikoen for at stigbøjlen sprækker nedsættes. Modellerne af komposit og rustfrit stål har Bow Balance med forbedret greb og bred gummifodplade, som giver bedre balance og støddæmpende effekt. Den unikke buede form giver en tæt pasform som får benene til at fremstå bedst muligt på ridebanen. De komfortable stigbøjler drejer i 4 retninger så rytteren kan præstere sit ypperste. Jointed Stirrups System 4 reducerer belastningen på knæ og hofter for ekstra komfort. Til ryttere der foretrækker et mere traditionelt look er Filis, Peacock og Racing et fremragende valg med et velkendt udseende. Stigbøjleindlæg til alle stile er tilgængelige i vores kvalitetsmaterialer, når foden skal holdes på plads og have endnu mere stødabsorbering. Disse stigbøjler giver komfort og ekstrem funktionalitet når rytteren skal bruge mange timer i sadlen.

Sporer fås i alle former og stile. Disse kraftige sporer i enestående kvalitet går med garanti ikke i stykker. De er fremstillet med unikt håndværk i enten sølv eller rustfrit stål. Balkenhol-stilen passer perfekt til ridestøvlerne, giver ultimativ komfort og pasform og bliver siddende på plads. Vælg mellem klassiske afrundede sporer, sporer med svanehals eller hjulsporer. Sporeremme af læder eller nylon og andet tilbehør er fremstillet af de samme enestående materialer, og med samme omhyggelighed og kvalitet som man kan forvente af en markedsførende virksomhed. Der findes også støvleknægte, støvlekroge og støvlestrækkere og endda en kombination af ride- og løbestøvler.