Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Horze gjord m/elastik

Produkt-ID: 14607

DKK 499,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze gjord m/elastik
Beskrivelse

Beskrivelse

Gjord i førsteklasses kvalitetslæder. Krydsede elastikker i begge ender. Hvide syninger og 10 mm mat stof indvendigt. Rustfri stålbeslag.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Det er super!
1 Likes

Dette er et rigtigt, rigtig godt sadelbælte! Ja, prisen var forkert. Jeg kan godt lide det, når det har de elastiske i midten og har et virkelig cool look.

Works!
0 Likes

Uanset at se godt, holdbart og funktionelt ud! For både riddere og travheste er essebæltet lige der! Faktisk er elastikken bedre "i mellem" end lige fra spændet med det samme. Jeg anbefaler!

Horze omkrets elastisk - - TOP !!!
0 Likes

siden cirka 6 måneder i brug - top i OPtik / Style, super i kvaliteten .. holder det, han lover. god værdi for pengene ... levetiden kan ses, da de to elastiske indsatser er bevidst store .... (på et tidspunkt er det at forvente en udvaskning - indtil videre ingen spor af det).

Den mest smukke omkrets
0 Likes

Jeg har haft denne omkrets i kort tid og har fået TONINGER af komplimenter på den. Og med god grund er det GORGEOUS. Billedet gør det ikke retfærdigt. Læderet er glat og blødt, og det er meget polstret polstret. Jeg elsker elastikken i begge ender, der ikke er fastgjort til spænderne .. Det giver en mere jævn spænding ved spænding, og jeg formoder, at elastikken vil blive mindre strakt ud over tid end traditionel omkretselastik. Syningen er smuk, og omkretsen ser fantastisk ud med min sorte CC-sadel med kontraststing. Snart vil jeg købe denne omkrets igen i en større størrelse til min anden hest. Du vil ikke finde en anden sammenlignelig omkrets som denne online til prisen. Kan ikke sige nok godt om det.

Holder sadlen på hesten ... så glad for at jeg har en nu
0 Likes

Denne omkrets er dejlig. Der er spænder, der forbindes til stropper under klappen på sadlen, dette synes en genial løsning på rytter-og-sadlen-der flyver gennem luften-dilemmaet. Syningen er af kvalitet såvel som dejlig, og der er polstring - let rundt om spænderne og fin og tyk i midten. Der er elastik på begge sider, ikke kun en, og det er design - et bredt panel med to krydsende mindre stropper er begge behagelige for min generelt ubehagelige hoppe og sikker for mit generelt usikre selv. Alt i alt et pænt udstyr.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.