Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Horze spring pladegjord

Produkt-ID: 10856

DKK 749,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze spring pladegjord
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskyt hestens mave mod hesteskoene med denne polstrede gjord.


En springgjord med bred læderplade som beskytter hestens underside mod sår fra hesteskosømmene. Denne gjord er fremstillet af kvalitetslæder, og er polstret for maksimal komfort. Rullespænder og forstærket, dobbelt elastik i begge ender mindsker trykker og giver hesten maksimal bevægelsesfrihed så den kan præstere optimalt. Den brede plade i midten af gjorden fordeler trykket over et stort område, og eliminerer en potentiel kilde til ubehag for hesten.


Egenskaber:


  • Springskjold af førsteklasses læder
  • D-ringe til fastgørelse

Teknisk beskrivelse:


Læder.


Vaskeanvisning:


Rengøres med en fugtig svamp. Brug lædercreme til rengøring og pleje.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

1 Likes

Jeg købte denne rem i 100 til min ponette, endelig en slyngestrop tilgængelig ponnistørrelse og mere til en rimelig pris (jeg havde chancen for at købe pdt-saldo og mere) efter mere end et år det er altid i meget god stand, elastik på hver side giver en god pasform uden at komprimere, stroppen er forsynet med en ring og et fastgørelseselement til forskellige tilbehør eller halskæder, virkelig glad!

Horze fjederplade
1 Likes

Denne plade var pæn og anstændig til prisen. lidt stiv i strikken i begyndelsen, når jeg regner med, at den til sidst strækker sig.

Fin gjord til pengene!
0 Likes

Fin gjord til pengene! Den er dejlig blød og er god kvalitet i forhold til penge. Alt i alt en gjord jeg vil anbefale vis man ikke vil ud og ofre for mange penge.

god solid gjord
0 Likes

jeg synes at gjorden er god og meget slidstæk jeg har haft min i over 3 år og den er ikke gået i stykker.

Pris-ydelse var stor
0 Likes

Meget godt pris / ydelsesforhold. Læderet har en god kvalitet.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.