Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu
-20%

Horze River allround sadelunderlag

Produkt-ID: 17014

DKK 223,20
DKK 279,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Horze River allround sadelunderlag
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Tilføj broderi
Tilføj broderi
Placering af broderi *
Broderitekst *
Klik her for at se skrifttyper, farver og mere!
Størrelse *
Skrifttype *
Farve *
Form *
Køb også
Horze River allround sadelunderlag
DKK 223,20
DKK 279,00
Horze River hut
DKK 149,00
Horze River allround sadelunderlag
Beskrivelse

Beskrivelse

Smukke sømme udbygger det smarte look på dette allround underlag.


Godt udformet med særlig vægt på detaljer, er dette allround sadelunderlag yderst komfortabelt med en kurvet form for optimal pasform og ligevægt. Lille 1 cm kvadrat-quiltning, højt trådantal og formfuldendte syninger skiller dette underlag ud fra andre. Bomuldsforing med skum og polyfill giver komfort til ryggen og lader luft cirkulere for at holde hesten afkølet. Forstærkede nylonstropper med velcrolukning til nem brug. Horze River allround sadelunderlaget er ikke kun funktionelt, men også visuelt tiltrækkende. Smukke sømme langs kanten karakteriserer formen med broderi på manken. Dette giver et rent, poleret look. Godt udformet med særlig opmærksomhed for detaljerne, er dette et glimrende valg for et højkvalitets underlag uden at være dyrt. Tilføj broderi for et personligt look.


Egenskaber:


  • Alment, universelt allround sadelunderlag
  • Traditionel firkantet quiltning med formfuldendte syninger
  • Designet til optimal komfort, pasform og ligevægt
  • Sømme langs kanten og broderi ved manken
  • Lader luft cirkulere for at holde hesten kølig
  • Understøtter rygkomforten
  • Nylonstropper med velcro

Teknisk beskrivelse:


Fyld: skum og poly.Skal: 100% bomuld.Mål: 23" rygrad med 22" drop (58.4cm x 56cm).


Vaskeanvisning:


Maskinvask, varmt vand, lægges fladt til tørre.


Gennemsnitlig vurdering
4.4
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fantastisk indpakning!
5 Likes

Denne indpakning er mit første køb af en hest, og jeg er ikke skuffet! Rimelig pris for en indpakning. Et meget enkelt, men stilfuldt kast. Tager let formen af en hests ryg. Velegnet til enhver sadel (konkurrence, dressur, træning). Det ser meget imponerende ud på en hest og tiltrækker opmærksomhed.

Fantastisk stil, god kvalitet, kan køre stort
1 Likes

Min ven gav mig dette, fordi hun følte, at det var for stort til hendes 16,2 hest. Min hest er over 17 år, og den passer fint, større end de fleste puder og længere på siderne, men ikke overvældende - bestemt som afbildet. Hun havde den hvide (røde rør) broderet med lade-logoet, og det ser fantastisk ud med det kontrasterende rør. Vi spekulerer på, om ponnypuden også løber stort, og om det måske er tilstrækkeligt for mange heste. Jeg vil gerne se faktiske målinger angivet i størrelsesoplysningerne ved at vide, at disse puder kører stort.

Fantastisk pude til en super pris!
0 Likes

Meget imponeret over kvaliteten og konstruktionen af denne pude. Det er en dejlig, rimelig tyk dyne og rørene i to farver (jeg fik den hvide pude med det blå / røde rør) giver det en meget flot touch. Mit eneste mindre problem med puden er det en smidge lang på siden. Næsten lang som en dressurpude. Har dog ikke prøvet det på min hest, så det er helt muligt, at det ikke længe synes om det.

Fint underlag
0 Likes

Jeg synes det er et meget flot og enkelt underlag. Farverne er også flotte, og rimelig god kvalitet. Det sidder godt på hesten, og jeg syntes det er en rigtig god pris.

Meget flot!
0 Likes

Meget flot sadelpude. Godt design og en ven til kæresten, jeg ved, at det har en lang holdbarhed!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.