Mink Horse MmAir Ultra Sadelunderlag, spring

DKK 829,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
20% EKSTRA rabat på mærket Horze
Kopier kode: HORZE20
600 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 06.10.2022.
Farve: Sort
Sort Mink Horse MmAir Ultra Sadelunderlag, spring
Størrelsesguide
Levering
Leveringsklar. Varen er på lager og klar til dig
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Det ultimative Sadelunderlag med memoryskum i sadellejet, som sørger for konstant trykfordeling og stødabsorbtion. Oversiden af memoryskum delen er endvidere forsynet med et kraftigt silikone tryk, som fastholder sadlen på sin position. Undersiden er foret med en struktureret anti-skrid mikromesh, som sørger for at underlaget bliver liggende på sin position, samt fordeler og transporterer fugtigheden væk fra hestens ryg, så denne til enhver tid holdes tør. Underlaget er anatomisk korrket udformet med en hævet tilbage trukket overkant, som giver maksimal mahn frihed. Fleksible gjordstropper med velcro og korte stropper til fastgørelse i sadlens D-ringe.

I toppen af underlaget er indsat et fintmasket materiale, som sørger for ventilation og frisk luft ned under underlaget. Et diskret logo i sølv er placeret på toppen.


Egenskaber:


  • Memoryskum i sadellejet
  • Trykfordeling og stødabsorbtion
  • Antiskrid over-og underside
  • Quick-dry og ventilation
  • Anatomisk udformet
  • Disket sølv logo i toppen

Produkt-ID: 324015

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: