Op til 60% rabat på Horze, B Vertigo og mange andre topbrands! *
Spar nu
* Kampagneinfo

Springpiske

Ridepiske til fritidsridning eller træning fås i mange længder og stile. Vælg springpiske til springning eller ridepiske til hygge- og hverdagsridning.
Filter
Filter
Ryd alt
Sortering
Mærker
Mærker Ryd alt
Farve
Farve Ryd alt
Størrelse
Størrelse Ryd alt
Pris
Pris
Dine filtre:
14 artikler

Ridepiske er et godt og alsidigt hjælpemiddel til schenklerne, eller til opmuntring af en stædig pony.

Horze har et udvalg af piske i forskellige længer og farver som passer til enhver rytter på ture eller på banen. De komfortable håndtag på piskene fra Horze gør dem lette at holde, og de bruges bag benet eller på skulderen som en ekstra opmuntring når det er nødvendigt. En let ridepisk fra Horze med eller uden strop på håndtaget er et godt værktøj til at drive hesten fremad med, og til at give en ekstra korrektion når man møder en ny forhindring. Korrekt brug af pisken kan hjælpe hesten med at bøje sig og adlyde schenklen når det er nødvendigt. Tag en ridepisk med når du skal på ridetur, så du kan hjælpe hesten henover åer eller broer.

Springpiske fra Horze fås i sjove farver og flere længder, med en flad flap i enden som skaber en skarp, smældende lyd uden at gøre ondt.

Springpisken kan opmuntre hesten når den skal springe henover en ukendt forhindring eller har brug for lidt ekstra energi i terrænet. Springpiske er gode at have i udstyrsrummet og kan matches med resten af Horze-sortimentet. Grebet på Horze springpiske og ridepiske er designet til at ligge godt i hånden, og de bør ikke glide til trods for regn eller sved.