Køb 3 eller flere produkter
Stævnejakker til damer

Stævnejakker til damer

Dressurjakker giver dig stil og klasse når du rider, og er et must for den seriøse rytter. Vis din gode smag med en elegant dressurjakke.
55 artikler

Køb Stævnejakker til damer på horze.dk

På horze.dk kan du shoppe komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Du skal blot bestille online og nyde disse fordele:

🚚

Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr.

💳

Mange betalingsmetoder og køb på konto

Gratis returnering

📞

Gratis kundeservice og chat

Stævnejakker til dressur er det korrekte valg til en formel konkurrence.

Klassiske marineblå eller sorte dressurjakker med elegante knapper og figursmigrende pasform passer til alle typer. Vælg løsninger med tre eller fire knapper foran med vores signatur-Z-logo for at fuldende din fremvisning. Den indsnævrede pasform på disse flotte dressurjakker følger dine bevægelser når du rider, for ultimativ komfort og bevægelsesfrihed i sadlen kombineret med et fantastisk udseende. Fløjlsdetaljer på krave eller lommer gør nogle af Horze’ dressurjakker ekstra sofistikerede. Fang dommerens opmærksomhed under næste konkurrence med en smuk jakke fra Horze. Dressurryttere på højt niveau kan vælge vores klassiske dressurkjole.

Dressurjakker af lette, kølige tekstiler er perfekte til varme stævner.

Komfort og åndbarhed er essentielt på varme stævner og Horze’ dressurjakker er designet til at ånde og have rigelig luftgennemstrømning, samtidig med at det klassiske look bevares. Det regntætte stof gør at du ser godt ud trods en byge og stoffet absorberer ikke vandet. Dobbelt eller enkelt slids bagpå giver bevægelsesfrihed, og tekstilet følger elastisk dine bevægelser og undgår gnavning. Den sporty, klassiske stil på vores stævnejakker hjælper med at gøre dig bemærket mens du udfører et perfekt program.

Top katagorier