Mellemsæson-udsalg! Gå ikke glip af disse kæmpe rabatter!
Spar nu

B Vertigo Sanzy stævnejakke, damemodel

Produkt-ID: 33013

DKK 2.490,00
(Prisen er inkl. moms)
B Vertigo Sanzy stævnejakke, damemodel
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
B Vertigo Sanzy stævnejakke, damemodel
Beskrivelse

Beskrivelse

Smart dobbeltradet dressurjakke i uld med satin foring. Kontrastfarvet piping langs krave og front. Guldfarvede knapper.


Teknisk beskrivelse:


70 % uld, 25,5 % polyester, 0,5 % Clacarbo. Må kun tørrenses. Elektrisk ladet tekstil 4 % lycra.


Gennemsnitlig vurdering
4.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fantastisk halebakke Vertigo Sanzy
1 Likes

Før hun talte sidste år, besluttede hun at købe en kjole frakke. På hjemmesiden til denne butik hentede jeg denne - Vertigo Sanzy. Jeg var lidt bekymret for størrelsen og blev specielt kaldt tilbage på det nummer, der er angivet på webstedet. Konsulenten var med til at bestemme, og jeg tog størrelsen på M. jeg modtog dagen før forestillingen, prøvede straks på. Halvfrakken kom perfekt op - og længden som helhed og på skuldrene og ærmet er ikke kort. Alle linjer er perfekte, smukke knapper - ved forestillingen så jeg smart ud! Den vigtige ting er, at halefrakken ikke begrænsede bevægelse, og vi optrådte fejlfrit. Jeg har allerede overdraget en tørcoat til en tørrenser - et fremragende stof, det ser ud som nyt.

Vær opmærksom
0 Likes

Det er en fin stævne jakke. Men husk at du kun må ride med den i de høje klasser som fx. MB 1. Jeg havde købt den men kendte ikke reglerne. Så nu er det spild af penge!!!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.