Spar 15% på alle varer fra Horze
Shop nu
-15%

Horze plastron med velcro, damemodel

Produkt-ID: 33027

DKK 84,15
DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Horze plastron med velcro, damemodel
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze plastron med velcro, damemodel
Beskrivelse

Beskrivelse

Et fint, tryk mønster giver denne færdigbundne plastron et stiligt touch.


Skil dig ud fra mængden med denne færdigbundne plastron med enkelt tone-i-tone mønster. Hvid-på-hvid trykt stof giver elegance og stil til denne enkle plastron. Denne flotte plastron giver dit stævneoutfit et særligt touch.


Egenskaber:


  • Velcrolukning
  • Hvid på hvid tryk

Teknisk beskrivelse:


60% polyester og 40% bomuld.


Vaskeanvisning:


Vaskes ved 40°C.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Flot, solid og behagelig at have på!
2 Likes

En fantastisk stævnemakker, som altid er med til mine stævner. Den er behagelig, sidder godt og det er til at trække vejret, hvilket jeg syntes kan være et problem ved nogle plastroner, men denne er bare min farvorit. Den er nem at rengøre og nem at holde ren, nem at tage på. Den kan nemt have en plastron nål eller broche på selvom den lægger i en pose uden det kan ses bagefter med aftryk eller mærker, fantastisk plastron :)

God handel
0 Likes

Dette aktiebånd er meget. Det var let at binde og klæbe fast. Jeg bærer det med Horze ShowOff-skjorterne, og det ser godt ud. Det er let at vaske. Elsker det!

0 Likes

Enkel og stilfuld plastring, der er let at fastgøre med en nål. Min blev dog lidt velsmagende efter den første vask, men ser heldigvis hvid i retning.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.