Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF

Back On Track Mia Rime Rug dækken, 160 g

Produkt-ID: 24820

DKK 1.799,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Back On Track Mia Rime Rug dækken, 160 g
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back On Track Mia Rime Rug dækken, 160 g
Beskrivelse

Beskrivelse

Back on Track® Mia Rime Rug er multifunktionelt idet det både kan fungere som indendørs- og udendørsdækken, afhængig af årstiden (perfekt til efteråret såvel som milde vinterdage) og det fås med enten 200 g eller 300 g polyfiber fyld. Dets PU-belagte yderside giver nogen beskyttelse mod fugt ved let nedbør, men det bør regnes mere som et stalddækken (også praktisk som et underdækken eller som transportdækken på kolde dage) snarere end et generelt udedækken. Mia Rime Rug er et solidt, praktisk og alsidigt dækken med en åndbar yderside af polyester foret med det revolutionerende Welltex™ tekstil tilført keramiske fibre for at give lindrende, smertestillende FAR infrarød terapi som bidrager til at afhjælpe problemer med stivhed og skader på muskler & bløddele etc. i bryst-, ryg-, hofte- og lændeområder. Dækkenet har den dobbelte bringelukning og den unikke udformning giver det en ideel, ikke-gnavende pasform, som også sørger for at det holdes på plads uden benstropper. Det populære Mia Rime Rug dækken er blevet testet og bruges nu af topryttere- og staldkarle inden for ridesportens kredse, både i Europa og Storbritannien.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Meget glad
0 Likes

Et fantastisk dæk! Passer godt til min arabiske frakke. Måske lidt kort bagpå rumpen, men så er det et bobldæk, ikke det ydre dæk, der skal dække halen. Kan virkelig lide den dobbelte lukning foran, da det hjælper med at gøre pasformen perfekt. Kan sandsynligvis være lidt smal for en bredere type heste. Min hest har virkelig forbedret muskler, siden han begyndte at bruge denne. Den eneste ulempe er, at han bliver ekstremt varm i det, så jeg kan sandsynligvis ikke bruge det om sommeren ... Men så er han en varmelegeme i sig selv, så er sandsynligvis bedre for de mange frysere

Tilbage på sporet Mia warp
0 Likes

Back on Track-produkterne er allerede kendte. Dette nye varpdesign føles virkelig styrkende med god beskyttelse efter at have kørt om vinteren og kastet det på hesten et øjeblik under tørring og nyttiggørelse. Tak også til Horze for den specielle service, der gjorde varpen til en god tid, selvom ordren skulle findes i Holland. Virkelig god kundeservice

Tilbage på sporet
0 Likes

Varpen var meget passende og sad godt. Varpdesignet er velegnet til hesten. Ikke stramning og ophold på plads er vi meget tilfredse med det såvel som vores hest.

smalt
0 Likes

Meget tilfreds med tæppet. Men det er meget smalt i brystet. Jeg har koldt blod, og det strammes for det meste på hende. Vil gå op i en størrelse næste gang jeg køber BOT til hende. Passer perfekt til vores smalle varmblod foran.

Mia modellen, det eneste der duer hos mig, alt andet er for smalt
0 Likes

Passer perfekt , har den i 300 g

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.