Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF

Horze Nevada vinter-stalddækken, 200 g

Produkt-ID: 24572

DKK 549,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Tilføj broderi
Tilføj broderi
Placering af broderi *
Broderitekst *
Klik her for at se skrifttyper, farver og mere!
Størrelse *
Skrifttype *
Farve *
Form *
Køb også
Horze Nevada vinter-stalddækken, 200 g
DKK 549,00
Horze Nevada hals til stalddækken, 200 gram
DKK 209,00
Horze sæt med grime og træktov
DKK 149,00
Horze Nevada vinter-stalddækken, 200 g
Beskrivelse

Beskrivelse

Et lettere stalddækken til den prisbevidste kunde.


Blød fleece ved mankestykket er bare én af detaljerne ved dette prisvenlige stalddækken. Den bløde quiltning er komfortabel, og vil beskytte og isolere inde-hesten mod kulde og træk. Dækkenet er designet til at varme imens man samtidig sparer penge. Det er perfekt til store stalde med mange heste, da det er enkelt at lægge på og tage af for staldpersonalet.


Egenskaber:


  • Let stalddækken
  • Dobbelte krydsgjorde
  • Lange skulderslidser
  • Haleklap
  • Horze-logo på bageste hjørne

Teknisk beskrivelse:


420D 100 % polyester. 200 g fyld.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 30°C. Lufttørres.


Brugsanvisning:


Prisbilligt stalddækken der er let at pleje og godt til store stalde med mange heste.


Gennemsnitlig vurdering
4.1
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

God bås
2 Likes

Hun købte et tæppe til en lille rabat, men det er billigt i sig selv. Dette påvirkede ikke kvaliteten, tæppet er fremragende) Det er blødt og let, det kan justeres ved hjælp af understropper og fastgørelseselementer på brystet, det er let at tage på og tage af. Der er hvor man kan fastgøre hætten. Der er en overhale-ventil og en pelsfælde ved manken, alt er gennemtænkt. Den beskytter mod kulde og fugt, hesten er varm og behagelig i den.

Fantastisk vinter stabil foring
0 Likes

Dette tæppe er en stor alene eller som en lagdeling mulighed for vores kolde vintre nordpå uden at tilføje en masse bulk. Elsker snap og velcro lukning foran.

Meget god
0 Likes

Jeg tog sættet + halsdæksel + stabilt dæksel + udvendigt låg. Meget godt, jeg overlejrer dem, det bevæger sig ikke, det hele er varmt og konsistent med beskrivelser og visuals. Skæret er godt. Ulempen er carabiners, da alle dæksler, der modstår dårligt vejr. Og det er uheldigt, at dette sæt kun findes i sort.

dejligt lys tæppe
0 Likes

Jeg bestilte en af disse til at bruge på kølige nætter, det er godt lavet og attraktivt. Jeg blev skuffet, da den ikke har en hale klap som i beskrivelsen. Uden en haleklap eller benstropper forbliver tæppet ikke godt placeret.

stort tæppe
0 Likes

Jeg købte dette tæppe for halvandet år siden til min hest, der er meget hård på tæpper. Jeg har kun brugt det som foring til ekstra varme, men det er et af de eneste tæpper, der passer godt til hende. Det har holdt sig ok med en lille tåre i skulderknasten, der let var fastgjort.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.