Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze Spirit staldstøvler

Produkt-ID: 38035

DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)

Skynd dig! Det her produkt bliver solgt hurtigt!

Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Spirit staldstøvler
DKK 299,00
Horze Clara Vinter ridestrømper med uld
DKK 69,00
Horze Spirit staldstøvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse robuste staldstøvler vil gøre staldarbejdet til en fornøjelse.


Praktiske, holdbare staldstøvler, som er komfortable, sikre og giver et godt greb mens du muger ud eller giver foder. Den enkle velcrolukning, den varme frottéforing og oxfordnylonen øverst sikrer komfort og støtte.


Egenskaber:


  • Praktiske staldstøvler
  • Varm frottéforing
  • Overdel i oxfordnylon
  • Nem velcrolukning

Teknisk beskrivelse:


Horze Spirit staldstøvler.


Vaskeanvisning:


Skylles med vand. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
3.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Stallsko
4 Likes

Intet galt med skoene mere, end det var tilsyneladende store størrelser. Desværre observerede jeg ikke dit generøse retursystem, før jeg prøvede skoene udendørs (ikke i et stabilt miljø). Hvis jeg havde læst ordentligt, ville jeg vende tilbage til et par i størrelse 42 i stedet. Med venlig hilsen Rolf Hallberg

Bare lige op og matchende i størrelse!
3 Likes

Velcro-fastgørelseselementerne gør det let at tage og tage af, bredden kan reguleres godt. Bukseben, z. Som et par jeans, der let kan bæres i det, kan lidt flere bukseben også være "stuvet". Skoene er vandtætte, og hvis mudderet ikke går over ankelen, klæber de sig ikke med normal til bred fod ;-) Med smalle fødder skal du mindst tykke sokker eller puder for at få skoene godt tilpas. De er robuste og godt foret, en varmende indersål for sålerne. Jeg kan stadig forestille mig søde i virkelig kolde temperaturer. De er ikke for tunge, men heller ikke lette. Til prisen et godt tilbud!

Dårlig kvalitet i sålerne
1 Likes

Skoene er varme, men indersålen føles brudt mod min fod. De kan ikke lave teamwork, når sålen føles så dårlig mod sålene.

Helt anstændige sko
1 Likes

Alligevel til den pris. Sømmen på den ene sko gik op, anden gang de blev brugt, men den kunne rettes. Skoene er ikke særlig varme, så uldsåler og strikkede sokker skal bæres indeni, når det er koldt. Alt i alt meget gode sko, anbefales til dem, der har brug for et par billige og anstændige stabile sko.

Fornuftige og anstændige sko
1 Likes

Disse sko er helt ok med hensyn til pris og anvendelse. Jeg brugte dem også, da jeg red, men de er ikke så varme, så det lønner sig at bære uldstrømper. Størrelse klogt, de er lidt store i størrelse. Jeg bruger 39 / 39-1 / 2 og købte disse i 39 og alligevel er de rummelige. Men egentlig ikke en ulempe, når du har plads til uldsokker, der fylder det lidt op. Alt i alt en god sko til en rimelig pris.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.