Spar 12% på top 20 Vinterprodukter! *
Spar nu

Horze holdbart sadelstativ

Produkt-ID: 50000

DKK 119,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Leveringsklar
Horze holdbart sadelstativ
DKK 119,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze holdbart sadelstativ
Beskrivelse

Beskrivelse

Hold sadlen væk fra jorden og få den til at se ny ud!.
Horze sadelstativet er værdifuldt og ekstremt nyttigt. Dette lette stativ passer til alle typer sadler og fås i fire smukke farver. Solidt og let at hænge op; denne fantastiske genstand er perfekt til at holde orden på udstyret. Hold sadlen væk fra gulvet for at undgå slid og andre skader, så den ser ny ud. Det vil vise sig at være praktisk, næste gang du forbereder dig til stævne. Du bruger mindre tid på at rengøre sadlen for at gøre et godt indtryk! Holdbar plastikcoating omsvøber stålstativet for langvarig brug. Det er tid til at få orden i tingene! Se vores store udvalg af stativer og tasker til at få udstyrsrummet rent og ryddeligt!


Egenskaber:


  • Slidstærke
  • Passer til alle sadler
  • Nem at montere
  • Let men stærk
  • Gør at sadlen bliver ved med at se ny ud
  • Organiserer din udstyrsrum

Teknisk beskrivelse:


Coated stål.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Elsker det!
1 Likes

Denne sedan bøjle er absolut super! har 2 af dem selv, efter at have haft dem et stykke tid nu, er de blevet vendt på hovedet (de har også været udsat for nogen hård behandling) ikke en rids, ikke så meget som en lille rids i malingen en gang! Derudover er det meget let at dreje op eller ned. Så du kan vælge mellem flere farver som lyserød, sort til sølv, så det er ikke noget problem at vælge en farve, du kan lide. Det er simpelthen super super at have, da det holder sadlen / drevet væk fra gulvet, og det bedste er, at sadlen / drevet ikke ligger og "vippes", da sadelophæng er meget robust. Til sidst vil jeg bare nævne krogen på undersiden, og hvor genial den er! du kan hænge stort set alt hvad du ønsker på det, hvad enten det er et hovedbeklædning, en grime, en ridehjelm eller noget andet!

0 Likes

Dette sadelstativ er vidunderligt. Det har hjulpet med at få mit skab ved min stald ryddet op og organiseret.

Seje farver
0 Likes

Jeg købte denne sadelholder, fordi jeg fandt den lyserøde farve så smuk! Og hun ser endnu bedre ud i live end på billedet. Sadelholderen passer til min vestlige sadel såvel som til den spanske min mor eller min sadel VS virkelig noget for enhver smag, og det også for en så lav pris. En anden Pro er for mig, at skruerne, der skal fastgøres, er de samme! Jeg kan kun anbefale det!

0 Likes

Jeg har lige fået mit smukke sadelstativ i lyserødt find egt uklokt smukt er super tilfreds med det finder dejlig pris ikke for dyr og god kvalitet anbefales bestemt skruerne er superhåndige

Store og robuste sadelstativer!
0 Likes

Jeg har lige installeret 4 af disse stativer i mit rum og elsker dem. De er meget robuste (sørg for at bruge en stud finder, selvfølgelig) og holder selv mine tungere dressursadler let. Jeg elsker at der er en trækrok, så jeg kan have en komplet klipopsætning, og den er passende til alle længder og former på sadler. Jeg har CC'er, AP'er og dressur derfra fra størrelse 17 "-19", og de er alle sikre og sikre. Jeg giver bestemt disse stativer 2 tommelfingre op. Også billigere end andre steder, der bærer den samme stil. Bare sørg for at måle for hovedtøjet / tøjlerne under hængende. Og glem ikke, sadler går foran til ryggen. :)

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.